Μετά τους Λιγνάδη - Φιλιππίδη: Αυτός είναι ο πασίγνωστος τραγουδιστής που πιάστηκε στην τσιμπίδα των Αρχών

Μετά τους Λιγνάδη – Φιλιππίδη: Αυτός είναι ο πασίγνωστος τραγουδιστής που πιάστηκε στην τσιμπίδα των Αρχών

Με βαρύτατες, μάλιστα, κατηγορίες στις «πλάτες» του.

Είναι ένα από τα κυρίαρχα ζητήματα- της πανδημίας, φυσικά, εξαιρουμένης- που απασχολούν το πανελλήνιο του τελευταίους μήνες, από τότε που υπήρξε η γέννηση και η «έκρηξη», τρόπον τινά, του ελληνικού #metoo: στην τσιμπίδα των Αρχών έχουν βρεθεί πολλά πασίγνωστα ονόματα υπεράνω, μέχρι πρότινος, πάσης υποψίας, τα οποία κατηγορούνται για σωρεία εγκληματικών ενεργειών.

Χαρακτηριστικότερα παραδείγματα, βεβαίως, ο Δημήτρης Λιγνάδης και ο Πέτρος Φιλιππίδης, με τον σκηνοθέτη και τον ηθοποιό να αντιμετωπίζουν σφοδρότατες καταγγελίες για κακοποίηση και βιασμούς και να κρίνονται αμφότεροι προφυλακιστέοι και να βρίσκονται στις φυλακές της Τρίπολης.

Ωστόσο, εσχάτως απασχολεί πάρα πολύ τον Τύπο ένας επίσης πολύ διάσημος τραγουδιστής, ο οποίος αντιμετωπίζει άλλης «υφής» προβλήματα με τον νόμο: κατηγορείται για φοροδιαφυγή τεραστίων διαστάσεων, με αποτέλεσμα η εφορία να τον «τσιμπήσει» κι εν συνεχεία ν’ αναλάβει την υπόθεσή του η ΑΑΔΕ.

Μάλιστα, κατόπιν εντολής του εισαγγελέα όλοι του οι λογαριασμοί έχουν δεσμευτεί (προσωπικοί και εταιρικοί), με τα εισοδήματά του να περνούν από το μικροσκόπιο.

Το ακόμα πιο σοκαριστικό στην συγκεκριμένη υπόθεση είναι πως, σύμφωνα με την κλήση που του παραδόθηκε σπίτι του από τον κλητήρα, κατηγορείται και για ξέπλυμα μαύρου χρήματος- μια κατηγορία που καταλαβαίνει εύκολα κανείς, βεβαίως, πως είναι εξαιρετικά βαριά και επιφέρει ποινή φυλάκισης.

Για ποιον χτυπάει η καμπάνα; Για ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα που έχουμε στις πίστες, με καριέρα χρόνων στην αθηναϊκή (και όχι μόνο) νύχτα και τεράστιες πωλήσεις σε δίσκους.

Αρχίζετε να… νιώθετε ποιον εννοούμε;

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.