Στον εισαγγελέα ο Πέτρος Φιλιππίδης

Πέτρος Φιλιππίδης | Η πρώτη του συνέντευξη μέσα από τη φυλακή

Ποιο μέσο θα επιλέξει ο ηθοποιός.

Η απόφαση της ανακρίτριας να οδηγηθεί ο Πέτρος Φιλιππίδης στις φυλακές Τριπόλεως μετά από μία καταγγελία για βιασμό και δύο απόπειρες και αμέτρητες κατηγορίες από συναδέλφους του για σεξουαλική παρενόχληση, μετά από το σοκ των πρώτων εβδομάδων για τον ηθοποιό έφερε… την αντεπίθεση.

Δημοσιεύματα ανέφεραν ότι ο ηθοποιός και σκηνοθέτης θα αντεπιτεθεί σπάζοντας τη μέχρι τώρα σιωπή του, χωρίς να έχει ξεκαθαριστεί αν αυτό θα γινόταν μέσω μίας απλής δήλωσης, ενός δελτίου Τύπου από τον δικηγόρο του ή μία συνέντευξή του.

Η τελευταία επιλογή συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες με τα τηλεοπτικά κανάλια να «σφάζονται» για το ποιο από όλα θα εξασφαλίσει την πρώτη αποκλειστική του συνέντευξη. Ειδικά οι απογευματινές εκπομπές ενημέρωσης προσπαθούν να επιτύχουν το μεγάλο «ναι» του ηθοποιού να τις επιλέξει, με το μόνο σίγουρο να είναι ότι ο ίδιος δε θα μιλήσει σε κάποιο έντυπο παρά μόνο σε κάποια τηλεοπτική εκπομπή.

Μεταξύ άλλων θεωρείται σίγουρο ότι η τελική μονταρισμένη συνέντευξη του θα πρέπει να πάρει την άδεια των δικηγόρων του που θα τη μελετήσουν πριν δοθεί το πράσινο φως να προβληθεί στον τηλεοπτικό αέρα.

Κάπως έτσι, ο ίδιος θα επιχειρήσει να συγκινήσει το τηλεοπτικό κοινό, μένοντας στην αρχική του θέση πως ουδέποτε επιχείρησε να βιάσει ή βίασε οποιαδήποτε γυναίκα.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.