Η προκλητική δήλωση του δικηγόρου του Σεμέδο - Έτσι θα προσπαθήσει να τον αθωώσει

Η προκλητική δήλωση του δικηγόρου του Σεμέδο – Έτσι θα προσπαθήσει να τον αθωώσει

Αδιανόητες δηλώσεις του συνηγόρου του ποδοσφαιριστή.

Στην Ευελπίδων ενώπιον του ανακριτή βρέθηκε ο Ρούμπεν Σεμέδο μετά τη σύλληψή του με την κατηγορία σε συμμετοχή σε ομαδικό βιασμό ανήλικης 17χρονης να τον βαραίνουν.

Στις κάμερες μίλησε ο συνήγορός του, Σταύρος Γεωργόπουλος, ο οποίος ουσιαστικά κατηγόρησε την κοπέλα τόσο για την ηλικία που είχε δηλώσει όσο και για την εμφάνισή της που παραπέμπει σε γυναίκα μεγαλύτερης ηλικίας.

«Αρνείται την κατηγορία ο εντολέας μου. Σκεφτείτε όταν αποχωρήσουμε από τα δικαστήρια της Ευελπίδων, μετανιωμένος που εκτέθηκα, να σας καταγγείλω ότι πήρατε τη δήλωση μου με βία. Όταν καταγγέλλουμε κάτι θα πρέπει να υποστηρίζεται και από κάποια συμπεριφορά. Υπάρχουν στοιχεία ακλόνητα που αποκλείουν την καταγγελία», ανέφερε συγκεκριμένα.

Την ίδια στιγμή, ο δικηγόρος ισχυρίστηκε σε μία δήλωση που προκαλεί αποτροπιασμό, ότι η κοπέλα παρουσιαζόταν στον ποδοσφαιριστή ως 19χρονη.

«Αν τη δείτε και εσείς θα μου πείτε αν μοιάζει με 17 ή 23-24 ετών. Πρόκειται για μία παρέα που ήταν μαζί επί 15 ώρες, είναι αδιανόητο να καταγγέλθηκαν αυτά», δήλωσε στις κάμερες.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.