Αλέξης Κούγιας: «Ο Δημήτρης Λιγνάδης θα αθωωθεί» (Vid)

Αφροδίτη Μπάρμπα: H απόλυτη ανατροπή με σφραγίδα Κούγια για το μοντέλο του GNTM με την κοκαΐνη (Vid)

Πού θα στηρίξει την υπερασπιστική του γραμμή ο δικηγόρος του μοντέλου.

Στην εκπομπή «Καλοκαίρι Μαζί» του ΑΝΤ1 μίλησε ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας, ο οποίος μόλις πριν από λίγες ημέρες ανέλαβε την υπερασπιστική γραμμή του 31χρονου μοντέλου που συνελήφθη με 33 γραμμάρια κοκαΐνη στη Γλυφάδα.

Ο συνήγορος του μοντέλου αρχικά μίλησε για το τεκμήριο της αθωότητας που κανένας δεν έχει σεβαστεί ενώ στη συνέχεια μίλησε για στημένη υπόθεση.

Mεταξύ άλλων ο δικηγόρος αναφέρθηκε στην περιουσία και την οικονομική κατάσταση του μοντέλου, το οποίο εκτός από την μεγάλη διατροφή που παίρνει από τον πρώην σύζυγό της, η οικογένειά της έχει τη μεγαλύτερη επιχείρηση ενοικιάσεων λιμουζινών στη Μύκονο.

«Δε θυμάμαι άλλη υπόθεση που κάποιος που συνελήφθη με ναρκωτικά να λέει ευθέως ότι δεν είναι δικά της και χωρίς τη βοήθεια δικηγόρου. Μίλησε για συγκεκριμένο πρόσωπο, για τον πρώην σύζυγό της, με τον οποίο είναι σε αντιδικία γιατί προσπαθεί να της πάρει την επιμέλεια του παιδιού. Είναι ένας πολύ πλούσιος άνδρας και έχει αποκτήσει και στην Ελλάδα πρόσβαση στο να επηρεάζει καταστάσεις».

«Έχω ζητήσει να γίνει έρευνα του DNA και των αποτυπωμάτων στο χώρο που βρέθηκαν τα ναρκωτικά και είναι σημαντικό αν βρεθεί το GPS που φέρεται να είχε το αυτοκίνητο της κοπέλας. Θα υποβάλω αίτημα να γίνουν εξετάσεις στην κοπέλα, γιατί ισχυρίζεται ότι δεν έχει κάνει ποτέ χρήση ναρκωτικών. Στην έρευνα στο σπίτι της δε βρέθηκε τίποτα, ούτε και ζυγαριά», είχε τονίσει ο δικηγόρος μία ημέρα πριν στο Mega.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.