Τροχαίο Mad Clip | Σε πολύ άσχημη κατάσταση η πρώην σύντροφός του, Αρετή

Τροχαίο Mad Clip | Σε πολύ άσχημη κατάσταση η πρώην σύντροφός του, Αρετή

«Σε αγαπώ μέχρι το θάνατο».

«Χρόνια πολλά αγάπη μου. Σ’ αγαπώ μέχρι τον θάνατο, σε ευχαριστώ που με κάνεις καλύτερο άνθρωπο. Δεν σου εύχομαι τίποτα άλλο παρά ευλογίες. Σε αγαπώ Αρετή», έγραφε ο Mad Clip μερικούς μήνες πριν στο instagram, με αφορμή τα γενέθλια της συντρόφου του, Αρετής.

Οι δυο τους χώρισαν 4 περίπου μήνες πριν, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για ανύπαρκτες μεταξύ τους σχέσεις μετά τον χωρισμό, ενώ πλέον έπαψαν να ακολουθούν ο ένας τον άλλον στα social media.

Η μεταξύ τους αγάπη, ωστόσο, ήταν τεράστια και αυτό είναι κάτι που γνωρίζουν όλοι όσοι βρέθηκαν κοντά στο ζευγάρι. Mad Clip και Αρετή έμεναν τις περισσότερες ημέρες μαζί στο πολυτελές διαμέρισμά του στο Παλαιό Φάληρο, με τον ίδιο να δηλώνει τρελά ερωτευμέvος, να γράφει στίχους για εκείνη και να την αναφέρει συχνά στις συνεντεύξεις που έδινε.

Η 24χρονη σήμερα Αρετή λέγεται πως ενημερώθηκε για την τραγική είδηση του θανάτου του Mad Clip από τρίτους, με την ίδια να είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και να μην επιθυμεί να μιλήσει σε κανέναν.

Σημειώνεται ότι και η ίδια βρισκόταν στο γλέντι του γάμου της στενής συνεργάτιδας του τράπερ, λίγο πριν το μοιραίο τροχαίο. Συναντήθηκαν, αλλά δεν αντάλλαξαν λέξη…

Τροχαίο Mad Clip | Σε πολύ άσχημη κατάσταση η πρώην σύντροφός του, Αρετή

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.