Στη δημοσιότητα η κατάθεση της 17χρονης: «Μου έδωσε ένα αρκουδάκι και με βίασε κι αυτός δίπλα στο κουκλόσπιτο της κόρης του»

Ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους ο Ρούμπεν Σεμέδο μετά την απολογία του

Με χρηματική εγγύηση ύψους 10.000€.

Ελεύθερος με επιβολή εγγυοδοσίας 10.000 ευρώ και κανέναν περιοριστικό όρο αφέθηκε μετά την απολογία του ο κατηγορούμενος για ομαδικό βιασμό ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Ρούμπεν Σεμέδο.

Το πρωινό της Πέμπτης, ο αμυντικός του Ολυμπιακού απολογήθηκε για την κατηγορία που τον βαραίνει, με τον ίδιο να μένει σταθερός  στην πρώτη του θέση, πως δηλαδή δεν υπήρξε καμία συvεύρεση με την 17χρονη χωρίς τη συναίνεσή της.

Η απολογία του διήρκησε 2,5 ολόκληρες ώρες.

Υπενθυμίζεται πως η 17χρονη κατήγγειλε για βιασμό τόσο τον ίδιο όσο και τον 40χρονο Νιγηριανό φίλο του, καλλιτεχνικό μάνατζερ, με την 16χρονη φίλη της που επίσης βρέθηκε στο σπίτι του αμυντικού ποδοσφαιριστή στη Γλυφάδα, να στηρίζει τα λεγόμενά της.

Ωστόσο, τα δύο ανήλικα κορίτσια υπέπεσαν σε πολλές αντιφάσεις, με αποτέλεσμα να μην καταφέρουν να πείσουν ούτε την ανακρίτρια, ούτε την εισαγγελέα για την αξιοπιστία των λεγομένων τους.

Σημαντικότατο ρόλο στην εξέλιξη της ιστορίας έπαιξε το γεγονός πως οι δυο τους μετά την πράξη του «βιασμού» παρέμειναν στο σπίτι του Σεμέδο μέχρι αργά το απόγευμα και δεν έσπευσαν να απομακρυνθούν από το σημείο.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.