Στον εισαγγελέα ο Πέτρος Φιλιππίδης

Παραμένει στη φυλακή ο Πέτρος Φιλιππίδης – Απορρίφθηκε το αίτημα αποφυλάκισής του

Εξελίξεις στην υπόθεση του ηθοποιού.

Στις φυλακές της Τρίπολης θα παραμείνει ο Πέτρος Φιλιππίδης. Όπως έγινε γνωστό, το δικαστικό συμβούλιο απέρριψε την αίτηση αποφυλάκισης που είχαν καταθέσει οι νομικοί παραστάτες του δημοφιλούς ηθοποιού.

Έτσι, ο Πέτρος Φιλιππίδης θα παραμείνει προφυλακισμένος μέχρι να γίνει η δίκη του.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, το συμβούλιο πλημμελειοδικών απέρριψε το αίτημα του ηθοποιού αφού έκρινε ότι μπορεί να τελέσει αντίστοιχα αδίκημα στο μέλλον αφού οι πράξεις που τον βαρύνουν έγιναν στο σπίτι του.

Οι δικαστές δεν δέχθηκαν ότι συντρέχουν λόγοι υγείας για την αποφυλάκισή του, ενώ φαίνεται πως απέρριψαν και τους ισχυρισμούς Φιλιππίδη πως οι καταγγέλλουσες επιδιώκουν δημοσιότητα, αφού τα ονόματα καμίας εκ των τριών δεν έχουν γίνει γνωστά.

Η δικογραφία της υπόθεση θα επιστρέψει στην Αθήνα.

Η εισαγγελία θα διατυπώσει την πρότασή της για τυχόν παραπομπή του ηθοποιού σε δίκη. Σημειώνεται ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες.

Σημειώνεται ότι επιθυμία του ηθοποιού εφόσον απορριπτόταν η αίτησή του ήταν να παραμείνει στις φυλακές της Τρίπολης. Στις ίδιες φυλακές κρατείται και ο Δημήτρης Λιγνάδης. Οι δύο ηθοποιοί σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής είναι κρατούμενοι στον ίδιο θάλαμο ενώ τους χωρίζει ένα κρεβάτι.

Μάλιστα αναμένεται να συνεργαστούν σε θεατρική παράσταση που θα ανεβάσει ο Δημήτρης Λιγνάδη με τον Πέτρο Φιλιππίδη στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.