Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Με τρομάζει η όψη μου, ούρλιαζα, η ποσότητα υγρού που μου έριξε ήταν τεράστια» (Vid)

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου δείχνει για πρώτη φορά το πρόσωπό της μετά την φρικτή επίθεση με το βιτριόλι (Pics)

«Ποια δικαιοσύνη το αποκαθιστά αυτό;».

Για τις 15 Σεπτεμβρίου έχει προγραμματιστεί η δίκη της 35χρονης Έφης Κ., η οποία κατηγορείται για την απάνθρωπη επίθεση με το βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου τον Μάιο του 2020.

6 μέρες πριν βρεθεί για πρώτη φορά μετά την επίθεση πρόσωπο με πρόσωπο με την δράστιδα με το βιτριόλι, η Ιωάννα προχώρησε σε μία ανάρτηση – γροθιά στο στομάχι, αποφασίζοντας να μοιραστεί με τον κόσμο την εικόνα του προσώπου της αλλά και του καμένου χεριού της κατά το πρώτο της χειρουργείο.

Πρόκειται για εξαιρετικά σκληρές εικόνες που βλέπουν για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας καθώς ποτέ πριν η Ιωάννα δεν είχε παρουσιάσει φωτογραφίες της χωρίς την ειδική μάσκα που είναι υποχρεωμένη να φορά καθημερινά.

«Ξέρω πως πολλοί δεν κατανοούν… δεν αντιλαμβάνονται… πόσο πόνο, πόση αδικία και πόση απόγνωση κρύβει αυτή η φωτογραφία. Είναι μόνο μια ένδειξη από το πρώτο μου χειρουργείο.
Θα ακολουθήσουν δεκάδες. Όχι για να γίνω όμορφη γυναίκα, μόνο για να είμαι φυσιολογικός άνθρωπος. Ποια δικαιοσύνη το αποκαθιστά αυτό; 15/9», έγραψε χαρακτηριστικά.