«Η κοκαΐνη ήταν του συντρόφου της»: Τι λέει συγγενής της Πολυχρονοπούλου για τη σύλληψή της (Vid)

«Η κοκαΐνη ήταν του συντρόφου της»: Τι λέει συγγενής της Πολυχρονοπούλου για τη σύλληψή της (Vid)

«Δεν ήξερε ότι ο σύντροφός της παίρνει κοκαΐνη».

Τη δική της εκδοχή δίνει γυναίκα συγγενής της Έλενας Πολυχρονοπούλου, μετά τη σύλληψή της το απόγευμα της Πέμπτης για διακίνηση ναρκωτικών.

Μετά την επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ, η εν λόγω γυναίκα επικοινώνησε με την εκπομπή TLive, προκειμένου να «ξεκαθαρίσει» πως δεν ήταν η ίδια η Πολυχρονοπούλου που συνελήφθη με την ποσότητα των 7,8 κιλών κοκαΐνης, αλλά ο σύντροφός της, με την ίδια να υποστηρίζει πως η 28χρονη συνελήφθη λόγω μικροποσότητας που βρέθηκε στο σπίτι τους.

«Η κοπέλα έχει συλληφθεί, αλλά όχι με αυτήν την ποσότητα. Δεν κάνει χρήση, ήταν του συντρόφου της», είπε χαρακτηριστικά, την ώρα που η επίσημη ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας θέλει την Πολυχρονοπούλου  να διακινεί κοκαΐνη μαζί με τον σύντροφό της και πιο συγκεκριμένα, θέλει την βαλίτσα με τα 7,8 κιλά κοκαΐνης να διακινείται από τον άνδρα αυτό για το λογαριασμό της.

«Ειδικότερα, ο ημεδαπός κατελήφθη στην περιοχή της Νέας Σμύρνης να κατέχει με σκοπό τη διακίνηση και για λογαριασμό της ημεδαπής, βαλίτσα εντός της οποίας υπήρχαν 7 αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν ποσότητα κοκαΐνης, συνολικού μικτού βάρους 7 κιλών και 827 γραμμαρίων», αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ.

Δείτε όσα ειπώθηκαν:

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.