«Θα πεθάνω νέος»: Τα συγκλονιστικά λόγια του Mad Clip 2 εβδομάδες πριν το μοιραίο τροχαίο (Vid)

Mad Clip | Βγαίνουν τα μαχαίρια για το μοίρασμα της μεγάλης περιουσίας του (Vid)

Διαφωνίες στο περιβάλλον του καλλιτέχνη.

Λίγα μόλις 24ωρα έχουν περάσει από την κηδεία του Mad Clip στο Παλαιό Φάληρο, όταν πλήθος κόσμου αποχαιρέτησε τον δημοφιλή τράπερ που έχασε τη ζωή του σε τραγικό τροχαίο δυστύχημα επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης.

Ο Mad Clip επέστρεφε από γάμο συνεργάτη του όταν το αυτοκίνητό του έστριψε ελαφρά, εκείνος έχασε τον έλεγχο και έπεσε με μεγάλη ταχύτητα σε κολώνα. Η Porsche που οδηγούσε έγινε άμορφη μάζα σιδερικών και τελικά χρειάστηκαν δύο ώρες για τον απεγκλωβίσουν.

Μετά τον τραγικό χαμό του δημοφιλούς καλλιτέχνη, έντονα συζητιούνται οι τεράστιες διαφωνίες ανθρώπων του περιβάλλοντός του  σχετικά με την περιουσία του.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Τάσου Τεργιάκη για το «Πρωινό», υπάρχει διάσταση απόψεων στην οικογένεια του καλλιτέχνη για την διαχείριση της περιουσίας του. Έχει δημιουργηθεί σύμφωνα με τον δημοσιογράφο θέμα με την διαχείριση των οχημάτων, του σπιτιού που διέμενε, τα κοσμήματά του αλλά και τα πολλά μετρητά που είχε.

Δύο είναι τα μεγάλα ερωτήματα σύμφωνα με τον δημοσιογράφο: το πρώτο αφορά στο αν έχουν παρθεί αντικείμενα από το σπίτι του καλλιτέχνη χωρίς την σύμφωνη έγκριση του περιβάλλοντός του και το δεύτερο ποιος έχει τα κλειδιά του σπιτιού και πρόσβαση σε μετρητά, κοσμήματα και ΙΧ αυτοκίνητα.

Μεγάλο θέμα γεννάται και με τον σταυρό που φορούσε ο καλλιτέχνης. Πρόκειται για το αξίας 30.000 ευρώ κόσμημα που σύμφωνα με τον παππού του Mad Clip εκλάπη μετά το τραγικό τροχαίο δυστύχημα.

Πλάνα από τον σταυρό του Mad Clip έδειξε η εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου. Όπως φαίνεται και από το βίντεο πρόκειται πράγματι για κόσμημα μεγάλης χρηματικής αξίας και σύμφωνα με συγγενείς του δημοφιλούς καλλιτέχνη ήταν δώρο ενός πρώτου του ξαδέρφου.

Ο Mad Clip μάλιστα είχε ανεβάσει στον λογαριασμό του το facebook βίντεο την στιγμή που ο ξάδερφός του πήρε τον σταυρό από κοσμηματοπωλείο της Νέας Υόρκης. Σύμφωνα με την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, στο πόρισμα της τροχαίας αναφέρονται τα αντικείμενα που βρέθηκαν στον καλλιτέχνη.

Όπως γράφτηκε, στον Mad Clip βρέθηκε ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο, ένα ασημένιο μπρασελέ, μία ζώνη γνωστού οίκου μόδας και ένα ασημένιο ρολόι. Δε γίνεται κάποια αναφορά για τον σταυρό αλλά και το κινητό τηλέφωνο του καλλιτέχνη.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.