Σε τραγική κατάσταση η Έλενα Πολυχρονοπούλου μετά τη σύλληψή της - Κλαίει στο κρατητήριο (Vid)

Σε τραγική κατάσταση η Έλενα Πολυχρονοπούλου μετά τη σύλληψή της – Κλαίει στο κρατητήριο (Vid)

«Είμαι αθώα», λέει συνεχώς.

Το δεύτερό της βράδυ πέρασε στο κρατητήριο η Έλενα Πολυχρονοπούλου -που έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στον δεύτερο κύκλο του «Power of Love» του ΣΚΑΪ- μετά τη σύλληψή της με την κατηγορία διακίνησης ναρκωτικών.

Αν και η ίδια αρνείται πως έχει την παραμικρή ανάμιξη, η ΕΛ.ΑΣ σε επίσημη ανακοίνωσή της παρουσίασε την 29χρονη τηλεοπτική περσόνα ως διακινήτρια μεγάλης ποσότητας κοκαΐνης, με τις Αρχές να θεωρούν πως τόσο η ίδιο όσο και ο 32χρονος πρώην ποδοσφαιριστής, άεργος σύντροφός της, Δημήτρης Ρεγγινίδης είναι αναμεμειγμένοι με διεθνές κύκλωμα διακίνησης.

Όπως έχει γίνει γνωστό, η ειδική ομάδα της Δίωξης Ναρκωτικών αναζητά από τα στοιχεία που έχει συλλέξει και τα κινητά τηλέφωνα που κατέσχεσε, το επώνυμο πελατολόγιο των δυο φερόμενων ως dealers αλλά και τον σύνδεσμό τους με τα καρτέλ της Λατινικής Αμερικής.

Ο 32χρονος τα πήρε όλα επάνω του

Ο Δημήτρης Ρεγγινίδης υποστηρίζει πως δεν είναι παρά ένας «αχυράνθρωπος», που ανέλαβε να μεταφέρει τα 7,8 κιλά κοκαΐνης (αξίας άνω των 800.000 ευρώ) προκειμένου να κλείσει έναν ανοιχτό λογαριασμό που είχε με κάποιον στον οποίο χρωστούσε πολλά χρήματα.

«Ο εντολέας μου, στο πλαίσιο της εξαρτήσεώς του από τοξικές ουσίες και του χρέους που είχε απέναντι σε προμηθευτή του, υποχρεώθηκε, ως αναλώσιμος αχυράνθρωπος, να εμπλακεί μόνος του χωρίς κανέναν συνεργό στη μεταφορά της ποσότητας που κατασχέθηκε. Η συγκατηγορούμενή του δεν είχε καμία απολύτως γνώση ούτε εμπλοκή, αντίθετα ήταν αυτή που, γνωρίζοντας το πρόβλημά του, προσπαθούσε να τον αποτρέψει από την επαφή με τις ναρκωτικές ουσίες», υποστηρίζει ο δικηγόρος του, Σταύρος Γεωργόπουλος.

Όπως υποστηρίζει ο 32χρονος, η Πολυχρονοπούλου ουδεμία σχέση είχε με τις δραστηριότητές του, εκδοχή που πάει κόντρα με όσα αντίκρισαν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών όταν έκαναν ντου στο σπίτι τους στο Παγκράτι.

Η 29χρονη τη στιγμή της εφόδου των αστυνομικών στο διαμέρισμα της οδού Χαριδήμου στο Παγκράτι, βρισκόταν μόνη της και ήταν σε τεράστια σύγχιση, ενώ μικροποσότητα κοκαΐνης που είχαν στο σπίτι τους (για προσωπική χρήση του 32χρονου, όπως υποστήριξαν), βρέθηκε στη στη λεκάνη της τουαλέτας. Πράγμα που σύμφωνα με την Αστυνομία σημαίνει πως η ίδια ξεφορτώθηκε ναρκωτικά πριν οι άνδρες της Δίωξης μπουν στο σπίτι. Ο δε Ρεγγινίδης δε δίστασε ακόμα και να χτυπήσει (!) τους αστυνομικούς στην προσπάθειά του να ξεφύγει και να γλιτώσει τη σύλληψη στην οδό Εφέσου στη Νέα Σμύρνη.

Το ζευγάρι -το οποίο ετοιμαζόταν να παντρευτεί-  και το οποίο οι Αρχές παρακολουθούσαν καιρό, λέγεται πως πουλούσε την κοκαΐνη σε νυχτερινά κέντρα στα νότια προάστια και το κέντρο της Αθήνας. Ο 32χρονος, πραγματοποιούσε ολιγόλεπτες επισκέψεις στα κέντρα αυτά, γεγονός που επιβεβαίωσε την μαρτυρία πληροφοριοδότη για τις παράνομες δραστηριότητές του.

Οι δυο τους, πάντως, φέρονται να είναι σε πολύ διαφορετική ψυχολογική κατάσταση κατά τη διάρκεια κράτησής τους. Ο μεν Ρεγγινίδης παραμένει ψύχραιμος και υποστηρίζει πως είναι ο μοναδικό ένοχος, η δε Πολυχρονοπούλου κλαίει με λυγμούς στο κρατητήριο υποστηρίζοντας πως είναι αθώα και πως δεν γνώριζε τίποτα, μη μπορώντας ωστόσο να δώσει πειστικές εξηγήσεις για τους λόγους για τους οποίος βρέθηκαν ναρκωτικά στη λεκάνη.

Όταν, μάλιστα, της πέρασαν χειροπέδες μέσα στο διαμέρισμά τους, η ίδια ήταν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση.

Πολυχρονοπούλου και Ρεγγινίδης θα κληθούν να απολογηθούν στον Εισαγγελέα τη Δευτέρα, ενώ έχει ξεκαθαριστεί πως αν δεν αποκαλύψουν το όνομα του προμηθευτή τους, τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα για εκείνους.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.