Σε τραγική κατάσταση η Έλενα Πολυχρονοπούλου μετά τη σύλληψή της - Κλαίει στο κρατητήριο (Vid)

Στον ανακριτή η Έλενα Πολυχρονοπούλου με τον σύντροφό της – Τι υποστηρίζει για τα ναρκωτικά (Vids)

Αναμένονται σημαντικές εξελίξεις στην υπόθεση.

Την πόρτα του ανακριτή πέρασαν το μεσημέρι της Δευτέρας το μοντέλο Έλενα Πολυχρονοπούλου και ο σύντροφός της Δημήτρης Ρεγγινίδης. Αμφότεροι συνελήφθησαν την περασμένη Πέμπτη έχοντας στην κατοχή τους 7,8 κιλά κοκαΐνη.

Το ξανθό μοντέλο, έγινε γνωστό μέσα από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι σχέσεων του ΣΚΑΪ, «Power of Love» με την είδηση της σύλληψής της να σκάει σα βόμβα.

Από την πρώτη στιγμή ο Δημήτρης Ρεγγινίδης πήρε πάνω του την ευθύνη για την ποσότητα των ναρκωτικών.

Όπως υποστήριξε, τα ναρκωτικά ανήκαν στον ίδιο και η σύντροφός του δεν είχε εμπλοκή. Οι Αρχές έφτασαν στη σύλληψη του ζευγαριού μετά από πληροφορία που έφτασε στη Δίωξη Ναρκωτικών. Άγνωστος πληροφοριοδότης υποστήριξε ότι το ζευγάρι διακινούσε ναρκωτικά σε νυχτερινά μαγαζιά.

Ο πληροφοριοδότης έδωσε στο «πιάτο» των Aρχών και τη διεύθυνση του διαμερίσματος όπου διαμένουν, τη μηχανή και το αυτοκίνητο με τα οποία κυκλοφορούν, αλλά και ακριβή περιγραφή τους. Η αστυνομία παρακολουθούσε το ζευγάρι πέντε μέρες και έφτασε στη σύλληψη της Πολυχρονοπούλου την περασμένη Πέμπτη.

Από την στιγμή της σύλληψης οι Αρχές προσπαθούν να ξεδιαλύνουν τον τρόπο δράσης του ζευγαριού. Είναι δεδομένο ότι στην ατζέντα του ζευγαριού υπάρχουν «βαριά» ονόματα που σύμφωνα με δημοσιεύματα έχουν χάσει τον ύπνο τους μετά σύλληψη.

Μιλώντας στο «Θέμα» ο δικηγόρος του Δημήτρη Ρεγγινίδη, Σταύρος Γεωργόπουλος υποστήριξε:

«Ο εντολέας μου, στο πλαίσιο της εξαρτήσεώς του από τοξικές ουσίες και του χρέους που είχε απέναντι σε προμηθευτή του, υποχρεώθηκε, ως αναλώσιμος αχυράνθρωπος, να εμπλακεί μόνος του χωρίς κανέναν συνεργό στη μεταφορά της ποσότητας που κατασχέθηκε. Η συγκατηγορουμένη του δεν είχε καμία απολύτως γνώση ούτε εμπλοκή, αντίθετα ήταν αυτή που, γνωρίζοντας το πρόβλημά του, προσπαθούσε να τον αποτρέψει από την επαφή με τις ναρκωτικές ουσίες».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.