Υπόθεση 7,8 κιλών κοκαΐνης | Κατέρρευσε η Πολυχρονοπούλου στην απόφαση προφυλάκισής της (Vid)

Υπόθεση 7,8 κιλών κοκαΐνης | Κατέρρευσε η Πολυχρονοπούλου στην απόφαση προφυλάκισής της (Vid)

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν Πολυχρονοπούλου - Ρεγγινίδης.

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν μετά την απολογία τους στην ανακρίτρια η 29χρονη πρώην παίκτρια του «Power of Love», Έλενα Πολυχρονοπούλου και ο 32χρονος σύντροφός της, Δημήτρης Ρεγγινίδης οι οποίοι κατηγορούνται για διακίνηση τεράστιας ποσότητας ναρκωτικών (7,8 κιλών).

Οι δυο τους απολογήθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας στην ανακρίτρια για τα αδικήματα της διακεκριμένης διακίνησης ναρκωτικών από κοινού και κατ’ εξακολούθηση και της βίας κατά υπαλλήλων, με τις εξηγήσεις που έδωσαν να μην πείθουν.

Ο Ρεγγινίδης υποστήριξε πως η σύντροφός του ουδεμία σχέση έχει με τις δικές του παράνομες δραστηριότητες, ωστόσο τόσο η ύπαρξη ζυγαριάς ακριβείας στο σπίτι τους όσο και τα ναρκωτικά που βρέθηκαν στη λεκάνη της οικίας τους στο Παγκράτι, αποτέλεσαν στοιχεία άκρως επιβαρυντικά για εκείνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ίδια κατέρρευσε στο άκουσμα της απόφασης, λίγο πριν οδηγηθεί στις φυλακές, ενώ φώναζε «Με κατέστρεψες!».

«Η εντολέας μου ισχυρίστηκε το έλλειμμα οποιασδήποτε γνώσης για τα ναρκωτικά. Ωστόσο, το αποτέλεσμα είναι γνωστό. Είμαστε στην αρχή μιας ποινικής διαδικασίας. Λειτουργούν οι ενδείξεις. Σεβόμαστε την απόφαση, αλλά υπάρχει πλειάδα στοιχείων που στην παρούσα φάση δεν μπορούν να ανατρέψουν την απόφαση. Θα αιτηθεί την αντικατάσταση της προσωρινής της κράτησης. Είναι παράπλευρη απώλεια ενός ανθρώπου που αντί να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας μαζί της στις 15 Οκτωβρίου, βρέθηκαν σε αυτή την κατάσταση»,  ανέφερε ο συνήγορος της 29χρονης, Παντελής Κοκοτός και συνέχισε:

«H εντολέας μου ουδέποτε έχει καπνίσει, ουδέποτε έχει πιει, δεν έχει απασχολήσει ποτέ τις Αρχές. Ο ισχυρισμός δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, αλλά αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να αποδειχθεί».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.