Το πιστεύει: Η υπόσχεση της συζύγου του Πέτρου Φιλιππίδη μετά την επίσκεψη στη φυλακή

Πέτρος Φιλιππίδης | Δυσάρεστη εξέλιξη με τον γιο του

Τα νέα για τον Πέτρο Φιλιππίδη δεν είναι ευχάριστα.

Από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησαν οι καταγγελίες κατά του Πέτρου Φιλιππίδη, υπήρξαν αρκετοί που επιχείρησαν να συνδέσουν τον γιο του με τις καταγγελλόμενες πράξεις.

Όπως είναι λογικό, αυτή η δημοσιότητα και η κοινωνική κατακραυγή οδήγησαν όλη την οικογένεια να εμποδίσει κάθε προσπάθεια των Μέσων να τους βρουν και προσπάθησαν να προστατεύσουν όσο μπορούν τον γιο του ηθοποιού, Δημήτρη.

Στο πλαίσιο αυτής της προστασίας από τις κάμερες, ο Δημήτρης Φιλιππίδης παρουσιάζεται να μην έχει επισκεφτεί τον πατέρα του στις φυλακές Τριπόλεως όπου κρατείται από τις αρχές Αυγούστου.

Στην εκπομπή «Πρωινό» ο δημοσιογράφος Τάσος Τεργιάκης μετέφερε την πληροφόρηση του πως μόνο η Ελπίδα Νίνου, σύζυγος του Πέτρου Φιλιππίδη, και ο δικηγόρος του τον επισκέπτονται στη φυλακή και κανείς δεν έχει δει τον γιο του.

«Σχετικά, δε, με τον κ. Φιλιππίδη μου περιγράφουν έναν άνθρωπο πάρα πολύ κλειστό, πάρα πολύ στενάχωρο. Τον επισκέπτονται ο δικηγόρος και η σύζυγος του. Ρώτησα εάν έχει πάει και ο γιος του εκεί αλλά μου είπαν πως δεν τον έχουν δει. Δεν ξέρω για ποιο λόγο. Μπορεί να έχει πάει και να μην έχει πέσει στην αντίληψη τους. Δεν έχει πολύ μεγάλες επαφές με την φυλακή και τον κόσμο της φυλακής», είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.