Επίθεση με βιτριόλι: Αυτά είναι τα μηνύματα που αντάλλαξαν η Ιωάννα και ο 40χρονος σύντροφος της κατηγορουμένης

Γι’ αυτό την έλουσε με βιτριόλι η Έφη | Τα μηνύματα που αντάλλαξε ο 40χρονος Νώντας με την Ιωάννα Παλιοσπύρου (Vid)

Αυτά είναι τα μηνύματα που αντάλλαξαν.

Άναυδο εξακολουθεί να παρακολουθεί το πανελλήνιο τα όσα αποκαλύπτονται για την επίθεση με βιτριόλι πριν από περίπου ενάμιση χρόνο. Τον Μάιο του 2020 η Ιωάννα Παλιοσπύρου δέχθηκε επίθεση την ώρα που πήγαινε στη δουλειά της.

Όπως αποκαλύφθηκε μετά τη σύλληψη της δράστιδος όλα έγιναν για τα μάτια ενός άνδρας. Ο 40χρονος Νώντας, μπάρμαν στο επάγγελμα είναι η πέτρα του σκανδάλου με την Έφη Καρακάντζουλα, να κάνει την επίθεση επειδή θεωρούσε ότι το θύμα έμπαινε εμπόδιο στην σχέση της.

Ο 40χρονος με την Ιωάννα είχαν γίνει φίλοι στο facebook με το θύμα να τον διαγράφει λίγο και καιρό αργότερα.

Ο ίδιος βέβαια θέλησε να μάθει τον λόγο που συνέβη αυτό. Αυτό δείχνουν τα μηνύματα που αντάλλαξε με την Ιωάννα όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο Star. «Τι έκανα και με διέγραψες; Ή έτσι απλά από βίτσιο;», ρώτησε ο 40 χρονος την Ιωάννα. Εκείνη του απάντησε: «Χμμμ για σκέψου, κάποια ανησυχεί για σένα».

Ο 40χρονος συνεχίζει να είναι χαλαρός και να κάνει πως δεν καταλαβαίνει ποια εννοεί, της ανέφερε μάλιστα ότι δεν είναι παντρεμένος και ζητούσε να μάθει ποια κοπέλα εννοούσε η Ιωάννα στο μήνυμα.
Η Ιωάννα μάλιστα ανέφερε ότι το πιστεύει ότι δεν είναι παντρεμένος. Ωστόσο του επεσήμανε ότι έχει σχέση.
«Εάν με βοηθήσεις με την κοπέλα που εννοείς θα σου πω αν έχω σχέση», της απάντησε ο 40χρονος, με την Ιωάννα να ακολουθεί να μην αποκαλύπτει το όνομα της Έφης. Ο άνδρας συνέχισε να πιέζει ποια γυναίκα εννοούσε η Ιωάννα και ταυτόχρονο προσπαθούσε να μάθει αν κι η ίδια είχε σχέση.

Μετά από λίγους μήνες της στέλνει νέο μήνυμα για να μάθει τι κάνει και η Ιωάννα ρώτησε τι κάνει η κοπέλα του. «Καλά είναι, έχουμε πολύ καιρό να τα πούμε αλλά όλα καλά φαντάζομαι. Αν και εφόσον μιλάτε για τα προσωπικά της, όπως κατάλαβα, σίγουρα θα ξέρεις πώς είναι», απάντησε εκείνος.

«Α κατάλαβα, της τα έλεγα εγώ, αλλά δε με άκουγε. Τέσπα, μέσα στη ζωή είναι αυτά, δε μιλάμε έτσι όπως το θέτεις, αλλά είναι συγχωριανή, φίλη και καλό κορίτσι», ανέφερε η Ιωάννα. Εκείνος της απάντησε ότι δεν είχαν αποκλειστική σχέση.

«Λόγω φόρτου εργασίας δικής μου τα τελευταία ένα δύο χρόνια δεν μπορώ τις δεσμεύσεις γιατί δεν είναι εφικτό να είμαι συνεπής και δεν το έχω. Πολύ καλό κορίτσι εννοείται και φυσικά μιλάμε και τα λοιπά που και που. Δεν έχουμε τσακωθεί αλίμονο. Τώρα εσύ τι θα μπορούσες να της πεις για εμένα εφόσον δεν έχουμε γνωριστεί από κοντά δεν ξέρω, αλλά ok. Εύχομαι να της έλεγες καλά λόγια», υπογράμμισε ο 40χρονος.

«Δεν της είπα κάτι προσωπικά για εσένα, εφόσον προφανώς δε σε γνωρίζω, απλά καταλάβαινα τη φάση και της είχα πει πως δεν έχει νόημα να σε κυνηγάει και να σε ελέγχει γιατί φαινόταν πως κ…. και δεν έχετε κάτι σοβαρό» απάντησε η Ιωάννα.

Το τελευταίο μήνυμα που της έστειλε ο 40χρονος ήταν στις 19 Ιουλίου 2019, όμως η Ιωάννα δεν του απάντησε ποτέ.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.