DailyMail: Νέο κρυμμένο ημερολόγιο της Κάρολαϊν - Αποκαλούσε τον Μπάμπη «Επικίνδυνο παλι*π*ύστη»

«Δεν γνώριζα, δύσκολα κοιμάμαι τα βράδια»: Νοικιάστηκε η μεζονέτα Κάρολαϊν – πιλότου 4 μήνες μετά τη δολοφονία της (Vid)

Ο νέος ενοικιαστής δεν γνώριζε για το έγκλημα.

Νέος ένοικος ζει πλέον μέσα στη μεζονέτα της φρίκης στα Γλυκά Νερά, όπου 4 μήνες πριν, στις 11 Μαΐου, ο 33χρονος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος σκότωσε με τα ίδια του τα χέρια την 20χρονη σύζυγό του, Κάρολαϊν Κράουτς.

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν δια στόματος Αλέξανδρου Γύγου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο δολοφόνος της Κάρολαϊν έδωσε εντολή μέσα από τη φυλακή να αδειάσει το σπίτι και τα πράγματα της οικογενείας να μεταφερθούν στο υπόγειο.

Αμέσως μετά, συνεργείο ανέλαβε την πλήρη ανακαίνιση του σπιτιού, το οποίο λίγο αργότερα ενοικιάστηκε σε νεαρό αραβικής καταγωγής, ο οποίος μπήκε στη μεζονέτα χωρίς να έχει ιδέα τι έχει συμβεί μέσα σε αυτή. Ο ίδιος, ενημερώθηκε για τη φρικτή δολοφονία της 20χρονης και του σκύλου της οικογενείας από γειτόνισσα των Κάρολαϊν – Αναγνωστόπουλου. 

Όπως η ίδια παραδέχτηκε, ο νέος ένοικος της εκμυστηρεύτηκε πως όταν νοίκιασε το σπίτι κανείς δεν τον ενημέρωσε για το«φορτίο» του και πως πλέον δυσκολεύεται πολύ να κοιμηθεί τα βράδια…

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.