Πιάστηκαν στα χέρια Λιγνάδης - Φιλιππίδης: Άγριος καβγάς στις φυλακές Τρίπολης

Σε τραγική κατάσταση ο Πέτρος Φιλιππίδης – Αυτός είναι ο νέος του συγκάτοικος στις φυλακές Τρίπολης

Πέτρος Φιλιππίδης και Δημήτρης Λιγνάδης περίμεναν... συνάδελφό τους στο κελί, αλλά τελικά τα πράγματα ήρθαν αλλιώς.

Από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε η απόφαση της εισαγγελίας που τον οδήγησε στις φυλακές Τριπόλεως, ως προφυλακιστέο, ο Πέτρος Φιλιππίδης κάνει ό,τι μπορεί για να αποφυλακιστεί. Μετά από την απόρριψη του πρώτου του αιτήματος, πιθανολογείται πως θα κάνει και δεύτερη προσπάθεια μέσω του δικηγόρου του.

Μέχρι τότε όμως καλείται να ζήσει μέσα στις φυλακές Τριπόλεως και να συναναστραφεί ανθρώπους που (οι φήμες λένε ότι) δεν τους συμπαθεί, αλλά και να αποδεχτεί πως δεν θα έχει καμία άνεση.

Τα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι οι τεταμένες σχέσεις με τον Δημήτρη Λιγνάδη συνεχίζονται, με τον Φιλιππίδη να δείχνει διάθεση να πορευτεί μόνος μες στη φυλακή, δίχως να ψάχνει κάποια επικοινωνία, ιδίως δε με έναν συνάδελφο του, με τον οποίο έχουν πάνω κάτω ίδια ηλικία και πορεία. Η ψυχολογική του κατάσταση είναι πάρα πολύ κακή, με την απομόνωση να μοιάζει μονόδρομος.

Εκτός από τον Λιγνάδη, στον οποίο αρνήθηκε οποιαδήποτε συμμετοχή στην παράσταση που λέγεται ότι ετοιμάζει μες στις φυλακές, ο Πέτρος Φιλιππίδης θα υποδεχτεί, σύμφωνα με το «Πρώτο Θέμα», έναν 56χρονο μάγειρα με 3 παιδιά, που εργαζόταν σε κρατικό ψυχιατρικό ίδρυμα και ασέλγησε εις βάρος 13χρονης κόρης φίλων του, που θα οδηγηθεί κι αυτός στις φυλακές Τριπόλεως, παρά το αίτημα του να μην προφυλακιστεί. Ο νέος κατηγορούμενος θα βρεθεί στο ίδιο κελί με τον ηθοποιό.

Και όλα αυτά την ώρα που τόσο ο Φιλιππίδης όσο και ο Λιγνάδης περίμεναν στο κελί… έναν συνάδελφό τους.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.