Μαρτυρία φίλου Mad Clip για τη στιγμή του απεγκλωβισμού: «Τον είδα μέσα στο αυτοκίνητο, ήταν...» (Vid)

«Ξέρω τι έγινε το μοιραίο βράδυ, αλλά…»: Ανατροπή μεγατόνων στην υπόθεση του τροχαίου του Mad Clip (Vid)

Ατάκες που θα συζητηθούν...

Περισσότερες από τρεις εβδομάδες έχουν περάσει από την αποφράδα εκείνη ημέρα, κατά την οποία το αυτοκίνητο του Mad Clip προσέκρουσε με πάρα πολλά χιλιόμετρα σε κολόνα, με αποτέλεσμα ο πασίγνωστος τράπερ να χάσει την ζωή του στην άσφαλτο και να βυθίσει στο πένθος τους δικούς του ανθρώπους μας και τους μυριάδες φαν του.

Από τα ξημερώματα της 2ας Σεπτεμβρίου- όταν, δηλαδή, συνέβη το θανατηφόρο τροχαίο- έως και σήμερα η οικογένεια του Mad Clip προτίμησε (μ’ ελάχιστες εξαιρέσεις) να κρατήσει χαμηλούς τόνους και ν’ αφήσει να περάσει κάποιο διάστημα, προτού τοποθετηθεί για τα όσα έγιναν εκείνο το βράδυ.

Σήμερα, ωστόσο, ο πατέρας του τράπερ, ο κ. Δημήτρης Αναστασόπουλος, μιλώντας στο ΣΚΑΪ έριξε… βόμβα, καθώς δήλωσε πως γνωρίζει τι ακριβώς συνέβη τις τραγικές στιγμές πριν το τροχαίο που οδήγησε στον θάνατο του παιδιού του, αλλά δεν μπορεί να το πει δημοσίως ακόμα.

Παράλληλα, σχολίασε πως η αστυνομία δεν τον έχει ενημερώσει επισήμως, παρά το γεγονός πως έχει κάνει καταγγελία και περιμένει να του πουν την άποψή τους.

«Δεν ξέρω τίποτα. Εμένα δε με έχει ενημερώσει η αστυνομία, παρόλο που έχω κάνει την καταγγελία. Δεν έχω καμία απάντηση. Έχω καταλάβει τι έγινε το βράδυ του θανάτου, αλλά δεν μπορώ να το πω τώρα. Αυτό το γνωρίζω. Εγώ δεν είμαι ενημερωμένος από την Ελληνική Αστυνομία για τον σταυρό και το κινητό. Δε γνωρίζω γιατί δεν με έχουν ενημερώσει. Και το παράδοξο είναι πως ένα ήδη ελεγμένο αυτοκίνητο σε έναν ενδελεχή έλεγχο της Αστυνομίας που είχε γίνει και μου το είχε διασφαλίσει ο αστυνόμος που έχει αναλάβει την υπόθεση εκεί τον φάκελο, βρέθηκαν πάλι τα αντικείμενα μέσα;», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.