DailyMail: Νέο κρυμμένο ημερολόγιο της Κάρολαϊν - Αποκαλούσε τον Μπάμπη «Επικίνδυνο παλι*π*ύστη»

Γλυκά Νερά | Διέρρευσαν φωτογραφίες από το ματωμένο κρεβάτι θανάτου της Κάρολαϊν (Vid)

Σοκαριστικό ντοκουμέντο.

Εξακολουθεί να σοκάρει την κοινή γνώμη η υπόθεση δολοφονίας της 20χρονης Κάρολαϊν από τα χέρια του συζύγου της. Η νεαρή κοπέλα βρήκε τραγικό θάνατο τα ξημερώματα της 11ης Μαΐου στη μεζονέτα της οικογένειας στα Γλυκά Νερά.

Ο σύζυγος του θύματος, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος επιχείρησε να θολώσει τις Αρχές αναφέροντας ότι η οικογένεια είχε πέσει θύμα ληστείας. Σκηνοθέτησε μάλιστα το όλο σκηνικό σκοτώνοντας τον σκύλο και κάνοντας άνω κάτω όλο το σπίτι.

Δέθηκε μάλιστα μόνος του για να κάνει ακόμη πιο πιστευτή αυτή την εκδοχή.

Ο δολοφόνος της Κάρολαϊν έπεσε θέατρο επί 40 ημέρες προτού ομολογήσει το έγκλημα. Στην εκπομπή «Live News» με τον Νίκο Ευαγγελάτου παρουσιάστηκαν νέα ντοκουμέντα από τη μεζονέτα που έχασε τη ζωή της η Καρολάιν.

Στο κρεβάτι όπου η 20χρονη μητέρα στραγγαλίστηκε από τον σύζυγό της ήταν φανερά τα μαύρα σημάδια που άφησαν οι Αρχές προκειμένου να περισυλλέξουν δακτυλικά αποτυπώματα. Τα στρώματα και τα σεντόνια έχουν αφαιρεθεί προκειμένου να συλλεχθεί γενετικό υλικό.

Στο κρεβάτι είχε μείνει και μία στάμπα αίματος την από την Κάρολαϊν την ώρα που έπεφτε νεκρή με βιαιότητα από τα χέρια του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου. Το μεγάλο μυστήριο έχει να κάνει με μία πατημασιά που είναι πάνω σε μαξιλάρι της κρεβατοκάμαρας.

Το αποτύπωμα έμεινε ακόμη, και το πιο πιθανό είναι να ανήκει στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο. Με τα μέχρι στιγμής στοιχεία των Αρχών δεν προκύπτει ύπαρξη γενετικού υλικού από τρίτο πρόσωπο μέσα στην κρεβατοκάμαρα αν και ακόμη δεν έχει απαντηθεί αν ο πιλότος είχε συνεργό στο έγκλημα.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.