Επίθεση με βιτριόλι: Εικόνα ντροπής στην πρώτη συνάντηση της Ιωάννας με τη δράστιδα (Vid)

Επίθεση με βιτριόλι: Εικόνα ντροπής στην πρώτη συνάντηση της Ιωάννας με τη δράστιδα (Vid)

Ξεκίνησε ξανά η δίκη.

Ξεκίνησε ξανά η δίκη για την επίθεση με βιτριόλι που έγινε τον Μάιο του 2020 στην Καλλιθέα. Η πρώτη συνεδρίαση έγινε στις 15 Σεπτεμβρίου ωστόσο η δίκη διεκόπη για τις 30 του ίδιου μήνα.

Πριν από περίπου δύο εβδομάδες, η Ιωάννα Παλιοσπύρου θύμα της απάνθρωπης επίθεσης έδωσε μαθήματα γενναιότητα όταν εμφανίστηκε στο δικαστήριο. Η δράστις της επίθεσης δεν είχε εμφανιστεί τότε προκαλώντας σφοδρές αντιδράσεις με την στάση.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου την είχε χαρακτηρίσει τότε δειλή.

Η δίκη ξεκίνησε ξανά με τη δράστιδα να εμφανίζεται αυτή τη φορά. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1 όταν η δράστις εμφανίστηκε κάθισε στις θέσεις του ακροατηρίου. Η κατηγορουμένη κοιτούσε διαρκώς μπροστά.

Η Ιωάννα την κοιτούσε διαρκώς, με τη δράστιδα να μην ρίχνει ούτε βλέμμα στο θύμα της. Το θύμα την στιγμή που κατέθετε στο δικαστήριο γύρισε προς την κατηγορούμενη και της είπε: «Κοίταξε με, γιατί δεν με κοιτάς;»

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, η κατηγορούμενη είχε ένα ψυχρό βλέμμα. Η Ιωάννα Παλιοσπύρου συγκλόνισε με όσα περιέγραψε την στιγμή της επίθεσης.

«Με έλουσε με βιτριόλι από τα μαλλιά ως τη λεκάνη. Έλιωσαν οι σάρκες μου. Έπεφταν τα μαλλιά μου» είπε η Ιωάννα Παλιοσπύρου σημειώνοντας ότι ζήτησε βοήθεια από ένα φαρμακείο κι έριξε νερό προκειμένου να φύγει το καυστικό υγρό. Τόνισε μάλιστα ότι εκείνη την ώρα επικαλέστηκε τον θεό.

Ο πρόεδρος μάλιστα της είπε ότι αν επιθυμεί μπορούσε να κάνει ένα διάλειμμα πέντε λεπτών. Αυτή την στιγμή συνεχίζεται η κατάθεση της Ιωάννας Παλιοσπύρου. Όπως σημειώθηκε μάλιστα στο σχετικό ρεπορτάζ η διαδικασία θα είναι μακρά και το θύμα αναμένεται να δεχθεί ερωτήσεις από τον Σάκη Κεχαγιόγλου, δικηγόρο της δράστιδος.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στο δικαστήριο δεν εμφανίστηκαν συγγενείς της κατηγορούμενης. Οι γονείς της έχουν επιλέξει να κρατήσουν μία διαφορετική στάση, μένοντας έξω από την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.