Αμετανόητη η δράστιδα με το βιτριόλι: «Ιωάννα, γνωρίζεις γιατί το έκανα» (Vid)

Αμετανόητη η δράστιδα με το βιτριόλι: «Ιωάννα, γνωρίζεις γιατί το έκανα» (Vid)

Προκλητική συμπεριφορά από την 36χρονη Έφη

Έντονο φραστικό επεισόδιο και ατάκες πρόκλησης περιελάμβανε η δίκη που ξεκίνησε σήμερα για την υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου, με δράστιδα την 36χρονη Έφη. Οι δύο γυναίκες ήρθαν για πρώτη φορά πρόσωπο με πρόσωπο μετά την επίθεση, με την Ιωάννα να ρωτάει την εναγομένη γιατί δεν την κοιτάζει στα μάτια.
Στη συνέχεια, μέσα στο δικαστήριο, μετά την συγκλονιστική κατάθεση της Ιωάννας Παλιοσπύρου για τη στιγμή που της έριξε το βιτριόλι, υπήρξε φραστικό επεισόδιο μεταξύ των δύο. Αιτία γι΄αυτό ήταν τα όσα είπε ενώπιον της έδρας η δράστις.
«Ξέρω ότι αυτό που έχει γίνει δεν είναι αποδεκτό, αλλά εσύ, Ιωάννα, γνωρίζεις γιατί έχει γίνει όλο αυτό. Σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να της αφαιρέσω τη ζωή».
Αυτή η δήλωση ήταν απάντηση στην κατάθεση της Ιωάννας λίγο πριν, όπου ανέφερε: «Θέλω να πω ότι από εκείνη την ημέρα το μεγαλύτερο συναίσθημα που νιώθω είναι φόβος. Φόβος γιατί δεν γνωρίζω το λόγο της επίθεσης, αλλά και γιατί δεν γνωρίζω ποιοι άλλοι είχαν συμμετάσχει σε αυτή την επίθεση εναντίον μου. Είμαι βέβαιη ότι αν είχε καταφέρει να μου επιτεθεί στο σπίτι μου, όπως αρχικά σχεδίαζε, αν είχε γίνει η επίθεση εκεί που είμαι μόνη μου και βράδυ που συνήθως γυρίζω στο σπίτι, εγώ σήμερα δεν θα ήμουν εδώ. Θα είχε πετύχει τον σκοπό της».
Αυτά τα λόγια προκάλεσαν όχι μόνο την έκρηξη της Ιωάννας, αλλά και της οικογένειας της που καταφέρθηκαν προς την 36χρονη λέγοντας χαρακτηριστικά «μας κατέστρεψες τη ζωή».

 

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.