Πιάστηκαν στα χέρια Λιγνάδης - Φιλιππίδης: Άγριος καβγάς στις φυλακές Τρίπολης

Απόστολος Γκλέτσος για Λιγνάδη – Φιλιππίδη: «Τους ωφέλησε η φυλακή, θα μπορούσαν να έχουν σκοτώσει» (Vid)

Σοκαριστικά όσα δήλωσε στη νέα του συνέντευξη.

Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» μίλησε ο Απόστολος Γκλέτσος, αναφερόμενος -μεταξύ άλλων- στο κίνημα #Metoo  και πιο συγκεκριμένα στην προφυλάκιση Πέτρου Φιλιππίδη και Δημήτρη Λιγνάδη.

«Ήταν ένα απόστημα που έπρεπε να σπάσει σίγουρα υπέρ των θυμάτων αλλά τελικά και υπέρ αυτών των ανθρώπων γιατί πού θα φτάνανε; Και αυτούς τους ωφέλησε γιατί θα μπορούσαν να φτάσουν σε κάτι χειρότερο. Θα μπορούσαν να έχουν πάρει μια ζωή. Μέσα στην τρέλα τους, μέσα σε αυτό το απίστευτο πράγμα που συνέβαινε μέσα στο κρανίο τους, μέσα στην ψυχή τους θα μπορούσαν ακόμα και από λάθος να έχουν φτάσει και σε αυτό», είπε και συνέχισε, σχολιάζοντας τις δηλώσεις της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου:

«Δεν θα τον κρεμάσουμε, κανέναν δεν θα κρεμάσουμε. Υπάρχει μια συνθήκη για να μπορέσουμε να ζήσουμε και αυτή λέγεται κοινωνία, που έχει νόμους που του έχουν θεσπίσει οι ειδικοί. Ό,τι πει η δικαιοσύνη. Δεν είπαμε να κρεμαστεί κανένας, προς Θεού».

Τέλος, ρωτήθηκε σχετικά με την παράσταση που ανέβασε στις φυλακές Τρίπολης ο Δημήτρης Λιγνάδης. «Οι φυλακές δεν είναι μόνο τιμωρία, είναι και τιμωρία. Εφόσον το προβλέπει το σωφρονιστικό σύστημα, βεβαίως και να κάνει θεατρική παράσταση», σχολίασε.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.