Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Με τρομάζει η όψη μου, ούρλιαζα, η ποσότητα υγρού που μου έριξε ήταν τεράστια» (Vid)

«Πάρε 150.000€ και λιώσε τη μούρη της»: Σοκαριστικό εξώφυλλο για την υπόθεση με το βιτριόλι (Pic)

«Μου ξελόγιασε τον γιο».

Ένα εξώφυλλο που προκάλεσε τεράστιες αντιδράσεις κυκλοφόρησε την Παρασκευή, με όσα αναφέρονται για την υπόθεση της Ιωάννας Παλιοσπύρου να είναι απλά σοκαριστικά.

Ο λόγος για το εξώφυλλο της εφημερίδας «Μακελειό», η οποία υποστηρίζει πως έχει αποσπάσει μαρτυρία κρατούμενου των φυλακών που αναμένεται να φέρει τα πάνω – κάτω στη δίκη της Έφης Κ., η οποία ομολόγησε πως «για προσωπικούς λόγους» επιτέθηκε με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου.

«Πάρε 150.000€ και λιώσε τη μούρη της, μου ξελόγιασε τον γιο», φέρεται να υποστηρίζει ο κρατούμενος πως του είπε η σύζυγος διάσημου βιομηχάνου, της οποίας ο γιος «έπαιζε» τόσο με την 36χρονη βιτριολίστρια -που σύμφωνα με την εφημερίδα, ανέλαβε τελικά το «έργο»- όσο και με το θύμα της επίθεσης.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως η μητέρα του εν λόγω άνδρα έδωσε εντολή να βγει από τη μέση η Ιωάννα, καθώς φοβόταν την πιθανότητα εγκυμοσύνης της.

Το μόνο βέβαιο είναι πως αν όσα γράφτηκαν έχουν έστω και μια μικρή δόση αλήθειας, θα μιλάμε για την απόλυτη ανατροπή στην υπόθεση της Ιωάννας Παλιοσπύρου.

«Πάρε 150.000€ και λιώσε τη μούρη της»: Σοκαριστικό εξώφυλλο για την υπόθεση με το βιτριόλι (Pic)

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.