Φουρθιώτης - Survivor 1-0

Έμπλεξε πολύ άσχημα ξανά ο Φουρθιώτης…

Ποια η νέα εικόνα της υγείας του.

Σε ακόμα μία περίεργη κατάσταση, με στοιχεία και περιγραφές που δεν φαίνεται να ταιριάζουν μεταξύ τους, εμπλέκεται ο παρουσιαστής Μένιος Φουρθιώτης, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες αφέθηκε ελεύθερος μετά την προφυλάκισή του πριν λίγους μήνες.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, ο παρουσιαστής νοσηλεύεται στο ΚΑΤ με σπασμένο πόδι, οστό άρθρωσης ισχύου και πολλά χτυπήματα σε μέση, στήθος, θώρακα. Όμως η εικόνα του Μένιου Φουρθιώτη από τον 6ο όροφο του μονόκλινου δωματίου του ΚΑΤ, στο οποίο νοσηλεύεται, δε συνάδει με τις περιγραφές του για το πώς έφτασε σε αυτό το σημείο των πολλαπλών τραυμάτων.

«Ο Μένιος Φουρθιώτης χειρουργήθηκε το μεσημέρι στο ΚΑΤ, αφού υπέστη υποκεφαλικό κάταγμα ισχίου. Επίσης φέρει κάταγμα οσφυϊκής και θωρακικής χώρας αλλά και αρκετούς μώλωπες», αναφέρει το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1 με τον ίδιο τον παρουσιαστή να δίνει μία κατάθεση στους αστυνομικούς που δεν ταιριάζει με τη σοβαρότητα των τραυματισμών του.

Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι έπεσε στο σπίτι του, ωστόσο από το ρεπορτάζ του Πρωινού του ΑΝΤ1, τα στοιχεία δείχνουν ότι η περιγραφή του δεν ταιριάζει με την κλινική του εικόνα.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.