Δικάζεται τη Δευτέρα ο Μένιος Φουρθιώτης | Η Τζούλια Αλεξανδράτου τον κατηγορεί για κλοπή 200.000€

Δικάζεται τη Δευτέρα ο Μένιος Φουρθιώτης | Η Τζούλια Αλεξανδράτου τον κατηγορεί για κλοπή 200.000€

Η Τζούλια Αλεξανδράτου κατηγορεί τον παρουσιαστή για κλοπή αυτού του ποσού από το χρηματοκιβώτιό της.

Την περίοδο που έγινε η σύλληψη του Μένιου Φουρθιώτη και η προφυλάκισή του, η Τζούλια Αλεξανδράτου είχε ερωτηθεί για τη σχέση της με τον κάποτε μάνατζερ της και είχε μιλήσει με ενόχληση. Είχε προβεί μάλιστα σε δημόσια και νομική καταγγελία, με την οποία κατηγορούσε τον Φουρθιώτη ότι της έκλεψει 200.000€ από το χρηματοκιβώτιό της την περίοδο που συνεργάζονταν.

Τζούλια και Μένιος ήταν αχώριστο δίδυμο για μια εποχή και πάνω σε αυτή τη σχέση βασίζει την κατηγορία της η Τζούλια για την κλοπή των χρημάτων της.

Η Αλεξανδράτου υποστηρίζει πως ο Μένιος Φουρθιώτης ήταν ο μόνος που γνώριζε την ύπαρξη του χρηματοκιβωτίου και του κωδικού, άρα δε θα μπορούσαν να έχουν κλαπεί τα χρήματα από άλλον, σύμφωνα με την κατηγορία της. Από την πλευρά του, ο Φουρθιώτης κάνει λόγο για εκδικητική πράξη από την Τζούλια και αρνείται την κατηγορία.

Η δίκη για την εκδίκαση αυτής της υπόθεσης θα ξεκινήσει στις 18 Οκτωβρίου, δηλαδή τη Δευτέρα, κι ενώ ο κ. Φουρθιώτης αποφυλακίστηκε πριν μερικές ημέρες, μετά από σχεδόν 4 μήνες παρουσίας στη φυλακή.

Ο Μένιος Φουρθιώτης με διάταξη ανακριτή, βγήκε από τις φυλακές Κορυδαλλού με 30.000 ευρώ εγγύηση, υποχρεωτική εμφάνιση στο Αστυνομικό Τμήμα τρεις φορές τον μήνα, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και απαγόρευση τηλεοπτικών εμφανίσεων.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.