Επίθεση με βιτριόλι: Από αυτήν την εκπομπή εμπνεύστηκε η δράστιδα και επιτέθηκε στην Ιωάννα

Επίθεση με βιτριόλι: Από αυτήν την εκπομπή εμπνεύστηκε η δράστιδα και επιτέθηκε στην Ιωάννα

«Το είδα σε μια εκπομπή και...».

Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο απολογήθηκε το πρωινό της Πέμπτης η 37χρονη Έφη Κ., για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου.

Η κατηγορουμένη επιμένει πως δεν είχε σκοπό να σκοτώσει το θύμα της αλλά να το τραυματίσει, με την ίδια να εμφανίζεται για πρώτη φορά «μετανιωμένη» και να ζητά συγγνώμη από την Ιωάννα και την οικογένειά της.

Όπως ειπώθηκε κατά την απολογία της, μάλιστα, η 37χρονη «εμπνεύστηκε» για την επίθεση με καυστικό υγρό από μία τηλεοπτική εκπομπή, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Όπως ειπώθηκε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», πρόκειται για εκπομπή στην οποία είχε εμφανιστεί ο γνωστός δικηγόρος Παύλος Σαράκης, ο οποίος τον Δεκέμβριο του 2007 δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι στη συμβολή των οδών Θαρύπου και Λυσιμαχίας στον Νέο Κόσμο. Ο ίδιος υπέστη σοβαρότατα τραύματα και αναγκάστηκε να υποβληθεί σε πολλές χειρουργικές επεμβάσεις προκειμένου να αποκατασταθεί η βλάβη στο πρόσωπό του. Αργότερα έγινε γνωστό πως στην επίθεση εμπλέκονταν άνθρωποι της νύχτας. Μέχρι σήμερα, τα σημάδια πάνω του είναι ορατά.

Στο «Live News», o Βασίλης Λαμπρόπουλος υποστήριξε πως «έμπνευση» για την βιτριολίστρια αποτέλεσε ένα ντοκιμαντέρ του 2018, που παρουσίαζε την επίθεση με βιτριόλι σε μία κοπέλα για λόγους ζήλειας. Εκεί, μάλιστα, παρουσιάστηκε και το πρόσωπο του θύματος μετά την επίθεση.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.