Κύμα συμπαράστασης στο Twitter για τη blogger που ξυλοκοπήθηκε βάναυσα από τον σύντροφό της (Pic)

Κύμα συμπαράστασης στο Twitter για τη blogger που ξυλοκοπήθηκε βάναυσα από τον σύντροφό της (Pic)

Η food blogger Στεφανία Τζαφέρη ανάρτησε στο Twitter μία σοκαριστική φωτογραφία.

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε η food blogger Στεφανία Τζαφέρη, η οποία το τελευταίο διάστημα έκανε tweets που φανέρωναν εκνευρισμό και με σημερινή της ανάρτηση, ήρθε η εξήγηση.

Όπως φαίνεται από την σοκαριστική φωτογραφία της, η Στέφη, όπως είναι το χαϊδευτικό της, έχει δεχτεί κακοποίηση του χειρίστου βαθμού, με το δεξί της μάτι να έχει μελανιάσει και να έχει κλείσει. Όλη η δεξιά πλευρά του προσώπου της είναι σε πολύ κακή κατάσταση.

Στην ανάρτηση στο Twitter γράφει «Έτσι για να υπάρχει», εννοώντας ότι θέλει να έχει αποδεικτικό στοιχείο -όπως παραδέχτηκε και σε σχόλιό της στη συγκεκριμένη ανάρτηση-, ενώ από κάτω υπάρχει ορυμαγδός σχολίων από χρήστες που της εκφράζουν τη στήριξη και την παρακινούν να φύγει από το σπίτι και να πάει στην αστυνομία και την εισαγγελία.

Η κινητοποίηση και στήριξη του κόσμου φαίνεται πως της έδωσε κουράγιο να πάει στην Αστυνομία και να πει την αλήθεια στους γιατρούς του νοσοκομείου για το πώς κατέληξε σε αυτήν την κατάσταση. Όπως ενημέρωσε με νέο tweet, είναι σπίτι της. Ελπίζουμε, ασφαλής.

«Update: έχω επικοινωνήσει με την αστυνομία, έδωσα κατάθεση στο νοσοκομείο Αγίου Νικολαου, αργότερα με μετέφεραν στο Βενιζέλειο Ηρακλείου με ΕΚΑΒ για επιπλέον οφθαλμολογικές εξετάσεις και τώρα έχω πάρει εξιτήριο και επιστρέφω σπίτι. Ευχαριστώ όλους σας για το ενδιαφέρον».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.