Νέα καταγγελία για ασέλγεια κατά γνωστού σκηνοθέτη - Η ανακοίνωση του Εθνικού Θεάτρου

«Με βίασε το 2020»: Ακόμα ένας γνωστός ηθοποιός στα δίχτυα της Δικαιοσύνης ύστερα από νέα καταγγελία (Vid)

Ακόμη μία καταγγελία.

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τον καλλιτεχνικό χώρο. Ο ασκός του Αιόλου φαίνεται ότι άνοιξε για τα καλά μετά τις κατηγορία για τον Δημήτρη Λιγνάδη και τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Αμφότεροι παραμένουν προφυλακισμένοι στις φυλακές Τριπόλεως. Όπως φαίνεται όμως δε θα είναι και οι τελευταίοι καθώς ακόμη ένας ηθοποιός κατηγορείται για βιασμό.

Ο εισαγγελέας πρωτοδικών, Κώστας Σπυρόπουλος, άσκησε ποινική δίωξη για βιασμό σε βάρος γνωστού ηθοποιού. Μάλιστα το αδίκημα φέρεται να τελέστηκε το 2020.

Ο φάκελος της εν λόγω υπόθεσης διαβιβάστηκε στην εισαγγελία Πρωτοδικών από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών. Ο ηθοποιός στον οποίο ασκήθηκε δίωξη είναι γνωστός στο κοινό μέσω του θεάτρου. Στο πλαίσιο της έρευνας, ο Εισαγγελέας κάλεσε τον ελεγχόμενο ηθοποιό με την ιδιότητα του υπόπτου τέλεσης αξιόποινης πράξης, εκείνος ωστόσο αρνήθηκε την αποδιδόμενη σε αυτόν πράξη και υποστήριξε πως υπήρχε η συναίνεση της καταγγέλλουσας.

Ο Εισαγγελέας με βάση το σύνολο του αποδεικτικού υλικού άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη και η δικογραφία ανατέθηκε σε ανακριτή, ενώπιον του οποίου ο κατηγορούμενος ηθοποιός θα κληθεί σε απολογία.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.