Μένιος Φουρθιώτης | Απαντά με φωτογραφία - φωτιά... (Pic)

Μένιος Φουρθιώτης | Απαντά με φωτογραφία – φωτιά… (Pic)

Άμεση η απάντησή του στα αρνητικά σχόλια που δέχεται από χθες.

Εξηγήσεις αναγκάστηκε να δώσει ο Μένιος Φουρθιώτης μετά τη χθεσινή ανάρτησή του στην οποία απεικονίζεται χαμογελαστός στη βεράντα του σπιτιού του με φόντο την πισίνα του, παρά το γεγονός πως στη λεζάντα ανέφερε πως βρισκόταν στο ΚΑΤ.

«Μέσα σε όλα όσα συμβαίνουν προσπαθώ να κρατηθώ δυνατός, να δείξω υπομονή και δύναμη και να βγω και από αυτή την περιπέτεια δυνατός, γιατί τελικά το μοναδικό που έχει σημασία για την ζωή είναι η υγεία μας!», έγραφε στη συγκεκριμένη λήψη, με τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε να είναι πολλά, κυρίως λόγω του ότι στη φωτογραφία… αχνοφαινόταν η πισίνα του.

Μένιος Φουρθιώτης | Απαντά με φωτογραφία - φωτιά... (Pic)

Έτσι, ο παρουσιαστής που πρόσφατα αποφυλακίστηκε με περιοριστικούς όρους, έσπευσε να ξεκαθαρίσει το τοπίο, επιλέγοντας να «αποδείξει» πως πράγματι βρίσκεται στο ΚΑΤ με νέα φωτογραφία, στην οποία η ημερομηνία και η ώρα φαίνονται στο κινητό τηλέφωνο που κρατά.

 

«Προς αποφυγή παρεξηγήσεων δεν έχω βγει από το ΚΑΤ καθώς είμαι κλινήρης ακόμα μέσα στο νοσοκομείο! Η προηγούμενη ανάρτηση με φωτογραφία μου είναι του 2020 όταν ήμουν στο σπίτι μου και υγιής! Η φωτογραφία ήταν συμβολική εκείνων των ημερών που είχα δύναμη χαμόγελο και αισιοδοξία! Να σεβαστούμε αυτές τις δύσκολες ώρες που βιώνω με τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζω και προσπαθώ να κάνω υπομονή για να βγω δυνατός μέσα από αυτή την περιπέτεια !!! Αυτά για τα δημοσιεύματα που βγάζουν αυθαίρετα συμπεράσματα! Για αυτό αναρτώ αυτή την φωτογραφία που είμαι μέσα στο ΚΑΤ με ημέρα και ώρα που είναι πριν λίγα λεπτά…», εξήγησε, καθιστώντας σαφές πως η χθεσινή φωτογραφία ήταν τραβηγμένη πριν την περιπέτεια της υγείας του.

Μένιος Φουρθιώτης | Απαντά με φωτογραφία - φωτιά... (Pic)

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.