Προκλητικά ευδιάθετος ο πιλότος: H ατάκα μέσα στο κρατητήριο για τη δολοφονία της Κάρολαϊν που εξόργισε τους πάντες (Vid)

Εξοργισμένος ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος | O λόγος που έστειλε εξώδικο σε εκδοτικό οίκο

Την είδηση αποκάλυψε η εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος μπορεί να βρίσκεται εδώ και 3 μήνες σχεδόν στη φυλακή, αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν έχει επικοινωνία με τον εξώ κόσμο και δεν ενημερώνεται για πράγματα που λέγονται και γράφονται για εκείνον.

Ο δικηγόρος του φροντίζει να τον ενημερώνει για όλα και να του δείχνει τις πιθανές επιλογές που έχουν, μέσω νομικής οδού πάντοτε.

Εσχάτως, τον απασχόλησε ένα εξώφυλλο βιβλίου από τις Εκδόσεις Παπαζήση, του δημοσιογράφου και συγγραφέα Θανάση Διαμαντόπουλου.

Ο κ. Διαμαντόπουλος έγραψε ένα βιβλίο με τίτλο «Θανατική ποινή ή Σωφρονιστική πολιτική;», το οποίο μάλιστα προλογίζει ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Από τον τίτλο αντιλαμβάνεται κανείς πως καταπιάνεται με ειδεχθή εγκλήματα και ανοίγει μια φιλοσοφική συζήτηση για ένα ζήτημα που εξακολουθεί να απασχολεί.

Στο εξώφυλλο του βιβλίου απεικονίζονται ο Αριστείδης Παγκρατίδης, που καταδικάστηκε -αδίκως, όπως όλοι γνωρίζουν βάσει ερευνών- ως ο «Δράκος του Σέιχ Σου», και δίπλα του ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

Η επιλογή του εξωφύλλου έγινε από τον εκδοτικό οίκο και όχι από τον συγγραφέα, σύμφωνα με το «Πρωινό». Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ζήτησε από τον δικηγόρο του να σταλεί εξώδικο που απαγορεύει την χρήση του προσώπου του και την ταύτισή του με τον Παγκρατίδη, ζητώντας να επιστραφούν όλα τα βιβλία και να κυκλοφορήσουν ξανά με νέο εξώφυλλο.

Εξοργισμένος ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος | O λόγος που έστειλε εξώδικο σε εκδοτικό οίκο

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.