«Μακελειό»: Αυτό είναι το εκτός ορίων πρωτοσέλιδο για Φιλιππίδη - Χαϊκάλη που προκάλεσε χαμό (Pics)

Δεν είχε την τύχη Λιγνάδη – Φιλιππίδη: Το γνωστό πρόσωπο της τηλεόρασης που η υπόθεση του μπήκε στο αρχείο

Oι καταγγελίες δεν επαρκούσαν για τη δίωξη.

Μπορεί οι διώξεις της ανακρίτριας και του εισαγγελέα Κώστα Σπυρόπουλου, ο οποίος έχει αναλάβει τις υποθέσεις σεξουαλικών εγκλημάτων, που καταγγέλλονται από τον ΣΕΗ, να οδήγησαν τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Δημήτρη Λιγνάδη στην προφυλάκιση, δε συμβαίνει όμως το ίδιο για όλα τα ονόματα καλλιτεχνών που έχουν καταγγελθεί.

Ένα από τα πρόσωπα, φάκελο για τον οποίο παρέδωσε στην εισαγγελία ο εκπρόσωπος του ΣΕΗ, Πασχάλης Τσαρούχας, που απασχόλησε το ελληνικό metoo, ήταν και ο Αλέξανδρος Κακαβάς. Ο πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Σεναριογράφων, σύμφωνα με τον φάκελο του Συλλόγου Ελλήνων Ηθοποιών, είχε 11 καταγγελίες γυναικών για αδικήματα κατά της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Το όνομά του μάλιστα δεν είχε μείνει κρυφό καθώς από νωρίς ο ΣΕΗ τον είχε ονοματίσει σε ανακοίνωσή του. Όπως όμως όλα δείχνουν η υπόθεση του κου Κακαβά οδηγείται στο αρχείο χωρίς να παίρνει τον δρόμο της δίωξης από την ανακρίτρια της υπόθεσης.

Όπως αναφέρουν δημοσιογραφικές πηγές, μετά τις καταγγελίες των 11 γυναικών και την εισαγγελική έρευνα δεν προέκυψαν τα στοιχεία εκείνα που θα απαιτούνταν για να στοιχειοθετήσουν σε βάρος του Αλέξανδρου Κακαβά αδικήματα κατά της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.