21 ετών, χωρίς δίπλωμα: Το βίντεο - ντοκουμέντο που «καίει» τον οδηγό που σκότωσε τον 47χρονο διανομέα (Vid)

21 ετών, χωρίς δίπλωμα: Το βίντεο – ντοκουμέντο που «καίει» τον οδηγό που σκότωσε τον 47χρονο διανομέα (Vid)

Ο 21χρονος αφέθηκε ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα, αλλά του ασκήθηκε δίωξη.

Ο θάνατος του 47χρονου διανομέα φαγητού στη Θεσσαλονίκη σόκαρε την κοινή γνώμη το περασμένο Σαββατοκύριακο, καθώς ήταν ο δεύτερος νεκρός ντελιβεράς μέσα σε μερικές εβδομάδες. Αντίστοιχο περιστατικό είχε συμβεί και με έναν 18χρονο μετανάστη.

Ο δράστης του νέου τροχαίου δυστυχήματος, ένας 21χρονος, φέρεται να είχε πάρει το αμάξι από τον θείο του και δεν έχει δίπλωμα οδήγησης. Την σύλληψή του ακολούθησε η αποφυλάκιση του με εντολή εισαγγελέα, αλλά με παράλληλη άσκηση δίωξης.

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφόρησε ένα βίντεο από το σημείο του δυστυχήματος, το οποίο κατεγράφη από την κάμερα ασφαλείας καταστήματος που βρίσκεται μπροστά στο σημείο της σύγκρουσης του αυτοκινήτου με το μηχανάκι.

Είναι ένα βίντεο σαφώς ενοχοποιητικό για τον 21χρονο, αφού φαίνεται να τρέχει με πολύ μεγάλη ταχύτητα σε δρόμο που βρίσκεται εντός της πόλης, στη Λεωφόρο Γεωργίου Παπανδρέου.

Το βίντεο αυτό παρουσίασε και το δελτίο ειδήσεων του ALPHA, όπου φιλοξενούνται και δηλώσεις από τη μητέρα του άτυχου διανομέα που άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, εν ώρα εργασίας.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.