Έλενα Κρεμλίδου | Η «πληρωμένη» απάντηση στα σχόλια για τις σχέσεις της με μαύρους άντρες

Άνανδρη επίθεση στην Έλενα Κρεμλίδου: Της διέλυσαν το αυτοκίνητο – Οι πρώτες εικόνες (Vid)

Η Έλενα Κρεμλίδου μοιράστηκε με τους ακόλουθους της στο instagram τη δύσκολη κατάσταση που βιώνει τις τελευταίες ώρες.

Δεν πρόλαβε να χαρεί το ταξίδι της στο Τελ Αβίβ και να επιστρέψει στην Αθήνα η Έλενα Κρεμλίδου και έπεσε θύμα κλοπής. Ο δράστης ή οι δράστες έσπασαν τα τζάμια του αυτοκινήτου της, πιθανότατα για να κλέψουν κάποια πράγματα που είχε η Μαριπόζα σε εμφανές σημείο και άφησαν πίσω τους καταστροφή.

Η Έλενα Κρεμλίδου βρισκόταν σε γνωστό κέντρο αισθητικής για να τραβήξει βίντεο και να προωθήσει τη συνεργασία της. Τα stories της ως εκείνο το σημείο ήταν γεμάτα χαμόγελα και καλή διάθεση. Όταν επέστρεψε στο αυτοκίνητό της, τα χαμόγελα έγιναν δάκρυα και η καλή διάθεση χάθηκε.

Τα σπασμένα τζάμια είχαν γεμίσει τα πίσω καθίσματα και η Έλενα περίμενε στη θέση του οδηγού, λογικά για να έρθει η αστυνομία και η ασφάλειά της και να καταγραφούν οι ζημιές.

«Είναι πολύ άσχημο κάποιος να σου καταστρέφει την περιουσία. Δε θέλω να ευχηθώ κάτι κακό, γιατί όποιος το έκανε, θα είχε τους λόγους του αλλά…» λέει στα stories της η Κρεμλίδου και είναι εμφανές από το χαμόγελο αμηχανίας που συνοδεύεται από δάκρυα ότι θέλει κάπως να ξεσπάσει.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.