Προκλητικά ευδιάθετος ο πιλότος: H ατάκα μέσα στο κρατητήριο για τη δολοφονία της Κάρολαϊν που εξόργισε τους πάντες (Vid)

«Η εξωσυζυγική σχέση δεν…»: Η πρώτη συνέντευξη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου μέσα από τη φυλακή (Vid)

Τι δηλώνει για όλα όσα γράφονται.

Συνεχίζει να απασχολεί τα ΜΜΕ η υπόθεση των Γλυκών Νερών που συντάραξε την ελληνική κοινωνία. Εδώ και περίπου πέντε μήνες ο πιλότος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είναι προφυλακισμένος για τη δολοφονία της συζύγου του, Καρολάιν την οποία ομολόγησε μετά από 40 ημέρες όπου έπαιζε θέατρο και επιχειρούσε να θολώσει τα νερά.

Δεκάδες δημοσιεύματα από τότε είδαν το φως της δημοσιότητας, με τις Αρχές να επιχειρούν να εντοπίσουν τα κίνητρα του δράστη. Τις τελευταίες ημέρες μάλιστα γράφτηκε ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είχε εξωσυζυγική σχέση με τον ίδιο να καταθέτει ασφαλιστικά μέτρα.

Ο πιλότος τοποθετήθηκε για πρώτη φορά στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά.

«Μελετώ τη δικογραφία, περιμένω την εξέλιξη της υπόθεσης και τον προσδιορισμό της δίκης. Σχετικά με τη φωτογραφία μου στο βιβλίο: εφόσον ο εκδοτικός οίκος ολοκληρώσει την απόσυρση της φωτογραφίας μου θα είμαι ικανοποιημένος, καθώς το μόνο που θέλω είναι να μην επηρεάζεται η οικογένειά μου. Ως προς το ζήτημα που έχει ανακύψει σχετικά με τα τελευταία δημοσιεύματα, δε θα ήθελα να τοποθετηθώ. Όσο για αυτά που ακούστηκαν για παράλληλη σχέση: ποτέ δεν υπήρξε εξωσυζυγική σχέση. Δεν υπήρξε τίποτα που να επηρεάζει την οικογένειά μου» δήλωσε ο πιλότος στην εκπομπή.

Η τοποθέτηση του πιλότου εξόργισε τη Φαίη Σκορδά που έκανε λόγο για θέατρο του παραλόγου. «Ποια οικογένεια; Θέατρο του παραλόγου; Ποια οικογένεια να μην επηρεάζεται; Ότι τι; Ένας άνθρωπος που έχει ομολογήσει ότι έχει σκοτώσει τη γυναίκα του, αυτό που έχει να μη είναι ότι δε θέλει κάποιος να πει κάτι κακό για να μη στενοχωρηθούν οι γονείς του; Από αυτό θα στενοχωρηθούν οι γονείς; Είναι σα να μην καταλαβαίνει τι έχει γίνει» σημείωσε μεταξύ άλλων.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.