Μάρκος Σεφερλής: Ανακοινώθηκε επίσημα η πρεμιέρα του στον ΑΝΤ1

Στα δικαστήρια Έλενα Ακρίτα – Μάρκος Σεφερλής | Το ποσό που ζητάει ο ηθοποιός ως αποζημίωση

Μία κόντρα που κρατάει χρόνια.

Στα δικαστήρια θα λύσουν τις διαφορές τους η Έλενα Ακρίτα και ο Μάρκος Σεφερλής. Ο ηθοποιός είχε κάνει αγωγή στη δημοσιογράφο και συγγραφέα για κείμενο που είχε δημοσιεύσει κατά το παρελθόν.

Η αγωγή που εκδικαζόταν το πρωί της Πέμπτης αφορά σε κείμενο της Έλενας Ακρίτα που είχε γραφτεί και δημοσιευτεί πριν από τρία χρόνια όταν ο Μάρκος Σεφερλής επρόκειτο να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην παράσταση «Ζητείται ψεύτης» στο θέατρο Παλλάς. Ο δημοφιλής κωμικός τελικά δε συμμετείχε στην παράσταση.

Η κόντρα του, όμως, την Έλενα Ακρίτα είχε πολλά επεισόδια από τότε.

Τόσο ο ηθοποιός όσο και η δημοσιογράφος είχαν τοποθετηθεί δημόσια και μέσω συνεντεύξεών τους. Μάλιστα ο Μάρκος Σεφερλής είχε ξεσπάσει με δάκρυα στα μάτια για τα όσα είχε γράψει η Έλενα Ακρίτα για εκείνον.

Στην αγωγή του, ο Μάρκος Σεφερλής ζητά από την Έλενα Ακρίτα το ποσό των 100 χιλιάδων ευρώ. Ο ηθοποιός έφτασε από νωρίς στα δικαστήρια της Ευελπίδων, έχοντας στο πλευρό του τη συνάδελφό του Αρετή Ζαχαριάδου.

«Υπήρχαν αναβολές και καθυστερήσεις λόγω κορωνοϊού. Σήμερα όμως θα εκδικαστεί η υπόθεση. Ο Μάρκος Σεφερλής ζητά την αποκατάσταση της ηθικής βλάβης», είπε ο δικηγόρος του, κ. Σαρρής στην κάμερα της πρωινής εκπομπής του ALPHA, «Super Κατερίνα».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.