Πέτρος Φιλιππίδης | Mαζί με τον Λιγνάδη στις φυλακές Τρίπολης

«Δεν υπάρχουν στοιχεία» | Η πρώτη αντίδραση Φιλιππίδη μετά την παραπομπή του σε δίκη

Τι υποστηρίζει ο ηθοποιός.

Σε δίκη παραπέμφθηκε ο Πέτρος Φιλιππίδης μετά το βούλευμα του δικαστικού συμβουλίου. Το αρμόδιο δικαστικό όργανο αποφάσισε να ακολουθήσει το βούλευμα του εισαγγελέα και να οδηγήσει τον δημοφιλή ηθοποιό ενώπιον του δικαστηρίου.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης θα δικαστεί για έναν βιασμό και δύο απόπειρες κατά το παρελθόν. Το δικαστικό συμβούλιο εξέδωσε παραπεμπτικό βούλευμα για τον ηθοποιό, στο οποίο αναφέρεται ότι όλες οι καταγγελίες που έγιναν σε βάρος του από τρεις γυναίκες ηθοποιούς και οι οποίες τον κατέστησαν κατηγορούμενο «πατάνε» σε πραγματικά περιστατικά και δεν έχουν σκοπό να συκοφαντήσουν τον κατηγορούμενο.

Αυτό είχε ισχυριστεί ο ίδιος κατά τη διάρκεια της απολογίας του στην ανακρίτρια.

Το ίδιο εξακολουθεί να ισχυρίζεται ο ηθοποιός μέσω του δικηγόρου του. Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος επικοινώνησε με την εκπομπή «Mega Καλημέρα» και εξέφρασε την πάγια θέση της πλευράς του ηθοποιού: «Στο βούλευμα δεν υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία κατά του Πέτρου Φιλιππίδη, παρά μόνο οι αφηγήσεις των καταγγελλουσών, που τις επαναλαμβάνουν ως μάρτυρες οικεία πρόσωπα» σημείωσε σχετικά.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης εξακολουθεί να βρίσκεται προφυλακισμένος στις φυλακές Τριπόλεως. Το δικαστικό συμβούλιο απέρριψε το αίτημα αποφυλάκισης που είχαν κάνει οι νομικοί του παραστάτες.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.