Απασφάλισε η Αγγελική Νικολούλη: «Αν την ξέχασες αγόρι μου, θα στη θυμίσω εγώ, πότε να έρθω στο κελί σου;» (Vid)

Απασφάλισε η Αγγελική Νικολούλη: «Αν την ξέχασες αγόρι μου, θα στη θυμίσω εγώ, πότε να έρθω στο κελί σου;» (Vid)

Οι διαρροές του δολοφόνου της Κάρολαϊν από τη φυλακή εκνεύρισαν πολύ τη δημοσιογράφο.

Από την πρώτη στιγμή του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά, η Αγγελική Νικολούλη είχε βρεθεί κοντά με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, είχε μιλήσει μαζί του και κατάφερε να μάθει λεπτομέρειες απ΄αυτές που δεν λέγονται δημόσια και βρίσκονται μόνο στους αστυνομικούς φακέλους.

Το τελευταίο διάστημα έντονη συζήτηση γίνεται για τρίτο πρόσωπο, για μια κοπέλα που ήταν ερωτευμένος ο Μπάμπης, ο ίδιος, όμως, σε πρόσφατη συνέντευξή του υποστήριξε ότι δεν υπάρχει τίποτα τέτοιο.

Ακούγοντας τον, η Αγγελική Νικολούλη ξέσπασε. Στην εκπομπή της το βράδυ της Παρασκευής στο MEGA, η δημοσιογράφος απευθύνθηκε με ύφος προς τον 33χρονο πιλότο όταν οι συνεργάτες της τής μετέφεραν πως ο Αναγνωστόπουλος αναρωτιέται για ποια κοπέλα μιλάνε όλοι.

«Τις τελευταίες μέρες βλέπουμε συχνά δηλώσεις του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου με απόδοση λόγου οι οποίες αναφέρονται και στα όσα αποκάλυψε το ‘Φως στο Τούνελ’ για τη γυναίκα που διατηρούσε σχέσεις, με τα χειρόγραφα μηνύματα. Αυτό που δηλώνει είναι  ‘ουδέποτε είχα παράλληλη σχέση, δεν γνωρίζω τη συγκεκριμένη γυναίκα και γι’ αυτό έχω ζητήσει από τον δικηγόρο μου να βρει τα στοιχεία της καθώς δεν γνωρίζω ποια είναι’. Αυτό λέει τώρα», μετέφερε στην Αγγελική Νικολούλη ο Δημήτρης Φρέσκος κι εκείνη απάντησε με ειρωνεία,  καθιστώντας σαφές πως πράγματι υπάρχει κοπέλα με την οποία ο Μπάμπης είχε σχέση.

«Γιατί να βάλει τον δικηγόρο του; Να του πω εγώ ποια είναι; Να του φρεσκάρω λίγο την μνήμη; Δεν ξέρω αν μας ακούει εκεί που είναι. Να σου φρεσκάρω εγώ τη μνήμη, αγόρι μου, για το ποια είναι, αν την ξέχασες. Είναι η γυναίκα που την αναζητούσες εναγωνίως πριν δολοφονήσεις την δική σου. Είναι εκείνη που έλεγες σε φίλους ότι είσαι τρελά ερωτευμένος μαζί της. Είναι αυτή που την κάλυψα για να μην βρεθεί αντιμέτωπη με κίνδυνο. Και την έψαχνες.

Αν την ξέχασες να στη θυμίσω εγώ, γιατί λέγαμε να βρεθούμε στις φυλακές για να μου μιλήσεις. Και όλα κλείναμε ραντεβού και ερχόμουν εγώ και εσύ το μετάνιωνες. Γιατί δεν θέλεις να εκτεθείς σε κάμερα και προτιμάς τις δηλώσεις μεταφοράς λόγου. Όποτε θέλεις να κλείσουμε ραντεβού, να μπω στις φυλακές και να τα πούμε τετ-α-τετ. Να έρθω στο κελί σου», είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.