Μετά τους Λιγνάδη - Φιλιππίδη: Αυτός είναι ο πασίγνωστος τραγουδιστής που πιάστηκε στην τσιμπίδα των Αρχών

Πιο ηχηρή περίπτωση από Λιγνάδη – Φιλιππίδη: Ο πασίγνωστος Έλληνας σκηνοθέτης που κατηγορείται για βιασμό

Η αποκάλυψη από σεναριογράφο της ΕΡΤ.

H σεναριογράφος της σειράς «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» της ΕΡΤ, Κατερίνα Μαυρίκη, μίλησε στην Espresso και τον Βαγγέλη Καράλη και μεταξύ άλλων αποκάλυψε ένα περιστατικό βιασμού που υπέστη από πασίγνωστο Έλληνα σκηνοθέτη.

Στο πρώτο μέρος της συνέντευξης η σεναριογράφος αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετώπισε ενώ στη συνέχεια εκμυστηρεύτηκε την υπόθεση του βιασμού της το 2013 από διάσημο σκηνοθέτη και ηθοποιό, ένα περιστατικό που είχε κλειδώσει στο πίσω μέρος του κεφαλιού της. Όλα όμως άλλαξαν όταν είδε το φως της δημοσιότητας η καταγγελία μιας κοπέλας που είχε δεχτεί βιασμό από τον ίδιο άνθρωπο.

«Το 2013 έχω υποστεί βιασμό. Επειδή όλα αυτά τα χρόνια μου έχουν συμβεί πάρα πολλά, είχε κλειδώσει το κεφάλι μου και είχε διαγραφεί από τη μνήμη μου. Πολύ πρόσφατα διάβασα την καταγγελία μιας κοπέλας που κατήγγειλε τον συγκεκριμένο άνθρωπο για βιασμό. Ό,τι είχα διαβάσει ήταν ακριβώς ό,τι είχε συμβεί σε μένα. Πήγα και έκανα εμετό οκτώ φορές, έπαθα σοκ!

Το μυαλό μου είχε μπλοκάρει τον βιασμό που είχα υποστεί. Αν η υπόθεση δεν προχωρήσει νομικά και δεν βρεθεί στη φυλακή, θα κάνω επίσημη την καταγγελία μου», εξομολογήθηκε η Κατερίνα Μαυρίκη ανοίγοντας έναν νέο φάκελο καταγγελιών για σκηνοθέτη και ηθοποιό.

Πιο ηχηρή περίπτωση από Λιγνάδη - Φιλιππίδη: Ο πασίγνωστος Έλληνας σκηνοθέτης που κατηγορείται για βιασμό

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.