Παύλος Χαϊκάλης τέλος | Εγκαταλείπει οριστικά την υποκριτική και την Αθήνα

Παύλος Χαϊκάλης τέλος | Εγκαταλείπει οριστικά την υποκριτική και την Αθήνα

Φανερά πικραμένος με την εμπλοκή του σε υποθέσεις παρενοχλήσεων.

Την τελευταία του θεατρική δουλειά ανακοίνωσε ο Παύλος Χαϊκάλης, ο οποίος μετά το τέλος της σεζόν σκοπεύει να εγκαταλείψει οριστικά το θέατρο αλλά και την Αθήνα.

Μετά την εμπλοκή του ονόματός του σε καταγγελίες του κινήματος #metoo, ο ίδιος συμμετέχει στην παράσταση «ΝικοΤιτανικός», γεγονός που προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις.

«Είχα την εσωτερική ανάγκη να δουλέψω. Είναι όμως, η τελευταία μου δουλειά στο θέατρο και αποχωρώ. Αυτό για να μην έχει πρόβλημα κανένας συνάδελφός μου. Θέλω να είναι όλοι ευχαριστημένοι», δήλωσε με πικρία ο πρωταγωνιστής στην Έλενα Πολυκάρπου και την εκπομπή «Super Κατερίνα», με τη δημοσιογράφο να αποκαλύπτει πως ο Χαϊκάλης κάνει αυτήν την τελευταία θεατρική δουλειά προκειμένου να μαζέψει τα χρήματα που χρειάζεται ώστε να εγκαταλείψει την Αθήνα και να μετακομίσει μόνιμα στο χωριό του.

Να σημειωθεί, πάντως, πως η δική του υπόθεση δεν έχει φτάσει στη δικαιοσύνη και πως ο ίδιος δεν κατηγορείται για κάποιο κακούργημα.

Όπως ειπώθηκε, ο ηθοποιός είναι πολύ στεναχωρημένος με όσα ακούστηκαν σε βάρος του δια στόματος συναδέλφων του παρά το γεγονός πως οι καταγγελίες αυτές ήταν τηλεοπτικές και δεν έφτασαν ποτέ στη δικαιοσύνη.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.