Πιάστηκαν στα χέρια Λιγνάδης - Φιλιππίδης: Άγριος καβγάς στις φυλακές Τρίπολης

Με πριβέ τηλεόραση: Οι πρώτες εικόνες μέσα από τα κελιά των Φιλιππίδη – Λιγνάδη στις φυλακές Τρίπολης (Vid)

Οι αποκαλυπτικές εικόνες.

Στις φυλακές Τριπόλεως εξακολουθούν να είναι προφυλακισμένοι ο Δημήτρης Λιγνάδης με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Οι δύο ηθοποιοί βρίσκονται εκεί ως κατηγορούμενοι για εγκλήματα σeξουαλικής φύσεως και θα παραμείνουν μέχρι τη δικάσιμο που θα ορίσει η αρμόδια αρχή.

Στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά μεταδόθηκαν πλάνα από τις φυλακές Τριπόλεως και τα κελιά όπου βρίσκονται οι δύο ηθοποιοί. Πιο συγκεκριμένα παρουσιάστηκαν εικόνες από τους διαδρόμους και τους θαλάμους.

Ακόμη, δόθηκαν και πληροφορίες για τις συνθήκες διαβίωσης στις φύλακες της Τρίπολης.

Όπως είπε ο δημοσιογράφος Τάσος Τεργιάκης οι θάλαμοι είναι χωρητικότητας 20 ατόμων. Τα κρεβάτια σε κάθε θάλαμο είναι σε κουκέτες ενώ κάθε κρατούμενος μπορεί να έχει τη δική του τηλεόραση την οποία εξασφαλίζει με δικά του έξοδα.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης με τον Πέτρο Φιλιππίδη κρατούνται στον τρίτο θάλαμο. Ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής των Εθνικού θεάτρου κρατείται πάνω από 9 μήνες στην Τρίπολη ενώ ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει κλείσει εξάμηνο.

Μάλιστα ο δημοφιλής ηθοποιός που έχει παραπεμφθεί σε δίκη εμφανίζεται πρόθυμος να βοηθάει σε ό, τι χρειάζεται. Ο Πέτρος Φιλιππίδης κάνει παρέα στις φυλακές με λίγα άτομα και αναφέρει διαρκώς ότι του έχουν στήσει παγίδα, κάτι που αποδείξει στο δικαστήριο.

Οι κρατούμενοι δεν έχουν κινητά τηλέφωνα και η επικοινωνία με τους συγγενείς και τους φίλους γίνεται με καρτοτηλέφωνο.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.