Αυτό που όλοι υποψιάζονταν για Λιγνάδη - Φιλιππίδη...

Αυτό που όλοι υποψιάζονταν για Λιγνάδη – Φιλιππίδη…

Τους «τελείωσε» με μία και μόνο ατάκα.

Ήταν δύο υποθέσεις που απασχόλησαν όσο τίποτα την ελληνική κοινή γνώμη. Δύο υποθέσεις πασίγνωστων ανθρώπων του θεάτρου και της τηλεόρασης, οι οποίες «πάγωσαν» πολύ κόσμο και οδήγησαν και τους δυο τους στο να προφυλακιστούν.

Ο λόγος φυσικά για τον Δημήτρη Λιγνάδη και τον Πέτρο Φιλιππίδη. Ο πασίγνωστος σκηνοθέτης και ο ηθοποιός συνεχίζουν να βρίσκονται στις φυλακές της Τρίπολης, σε κελιά που διαθέτουν τηλεόραση και μερικές ακόμα «ανέσεις».

Ο μεν πρώτος θα βρεθεί ενώπιον του δικαστηρίου για να δικαστεί για την υπόθεση τεσσάρων βιασμών ανηλίκων, ενώ στη δικαιοσύνη θα οδηγηθεί και ο δεύτερος, για έναν βιασμό και δύο απόπειρες.

Το μεγάλο ερώτημα σε ό,τι έχει να κάνει με Λιγνάδη-Φιλιππίδη είναι αν και κατά πόσον γνώριζε ο περίγυρος και ο χώρος της Τέχνης και της showbiz εν γένει τι ακριβώς συνέβαινε και με τους δύο άντρες, οι οποίοι, θυμίζουμε, κρίθηκαν επικίνδυνοι και ως εκ τούτου και προφυλακιστέοι (διατηρώντας, εξυπακούεται, το τεκμήριο αθωότητας έως ότου να «βγάλει» απόφαση το δικαστήριο).

Ο ηθοποιός Αλέξανδρος Μυλωνάς σε συνέντευξη που έδωσε στο «Πρωινό» και τον Ισίδωρο Φίκαρη έκανε μια δήλωσε που δείχνει πολλά:

Αυτό που όλοι υποψιάζονταν για Λιγνάδη - Φιλιππίδη...

«Όχι, δεν έπεσα από τα σύννεφα καθόλου. Εδώ και δεκαετίες ακούγονταν πράγματα, κυρίως για τον Λιγνάδη και για τον Φιλιππίδη πιο πρόσφατα», είπε χαρακτηριστικά.

«Χαίρομαι που έγινε, χαίρομαι που αυτές οι συμπεριφορές δεν μένουν ατιμώρητες».

«Δεν θα ξανασυνεργαζόμουν με τον κ. Λιγνάδη, αλλά δεν τον βλέπω να ξαναδουλεύει στο θέατρο σαν να μην είχε συμβεί τίποτα», σχολίασε ο κ. Μυλωνάς.

Μάλιστα…

ήτα
Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.