«Κόπηκε» πριν βγει: Χαμός με την εκπομπή του Σρόιτερ που θα 'χε καλεσμένο τον Γρηγόρη Πετράκο

Η «αντίδραση» του Γρηγόρη Πετράκου μετά την εισαγωγή του Γιώργου Τράγκα στη ΜΕΘ λόγω κορωνοϊού (Pics)

Ο γνωστός δημοσιογράφος περνάει δύσκολες ημέρες.

Τις τελευταίες ημέρες, ως γνωστόν, ο Γιώργος Τράγκας δίνει τη δική του μάχη στο «Σωτηρία», χτυπημένος από τον κορωνοϊό. Ο πασίγνωστος δημοσιογράφος και πρόεδρος του «Κινήματος Ελεύθερων Ανθρώπων» διεγνώσθη προ 10ηέρου περίπου με covid κι εν συνεχεία πήγε στο νοσοκομείο καθώς λόγω υποκείμενου νοσήματος (σακχαρώδης διαβήτης) οι γιατροί φοβήθηκαν την επιδείνωση της υγείας του.

Το γεγονός ότι η κατάσταση της υγείας του παρέμενε σταθερή τις τελευταίες ημέρες- αν και ανεμβολίαστος- δημιούργησε αρχικά μια μικρή αισιοδοξία, όμως δυστυχώς τα ξημερώματα της Παρασκευής (10/12) κρίθηκε απαραίτητη η διασωλήνωσή του.

Μάλιστα, με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media ο εκπρόσωπος Τύπου του « Κινήματος Ελεύθερων Ανθρώπων», Πάρις Κουρτζίδης, ενημέρωσε πως η κατάσταση του προέδρου του Κινήματος είναι εξαιρετικά σοβαρή και το επόμενο 24ωρο θα κριθούν πολλά.

Η «αντίδραση» του Γρηγόρη Πετράκου μετά την εισαγωγή του Γιώργου Τράγκα στη ΜΕΘ λόγω κορωνοϊού (Pics)

Από την άλλη, εντύπωση προκαλεί η αντίδραση του αναπληρωτή γραμματέα του κόμματος, Γρηγόρη Πετράκου- ή, ακριβέστερα, η μη αντίδρασή του. Ο γνωστός για τις απόψεις του περί πανδημίας τραγουδιστής δεν έχει «ανεβάσει» τίποτα στο του προφίλ στο Facebook αναφορικά με το γεγονός της εισαγωγής του κ. Τράγκα σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, αν και συνήθως είναι εξαιρετικά ενεργός στα social media.

Τελευταία του ανάρτηση, χρονικά, είναι μία που αφορούσε σε δύο ιπποπόταμους στο Βέλγιο, που βρέθηκαν θετικοί στον covid. Το συγκεκριμένο ποστάρισμα είναι στις 4 Δεκεμβρίου κι έκτοτε δεν βλέπουμε κάτι άλλο.

Η «αντίδραση» του Γρηγόρη Πετράκου μετά την εισαγωγή του Γιώργου Τράγκα στη ΜΕΘ λόγω κορωνοϊού (Pics)

Ανεξαρτήτως αντίδρασης ή έλλειψης αυτής, πάντως, να ευχηθούμε ολόψυχα στον Γιώργο Τράγκα γρήγορη ανάρρωση και ν’ αφήσει πίσω του πολύ σύντομα την περιπέτεια της υγείας του, βγαίνοντας νικητής στη μάχη με τον κορωνοϊό.

Περαστικά του…

 

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.