Εμφανίστηκε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος - Η απάντησή του για τη διαρροή προσωπικού υλικού της πρώην του (Vid)

Εμφανίστηκε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος – Η απάντησή του για τη διαρροή προσωπικού υλικού της πρώην του (Vid)

Η πρώτη του δήλωση.

Τσουνάμι εξελίξεων έχει προκαλέσει η δημοσιοποίηση της δικαστικής υπόθεσης του Στάθη Παναγιωτόπουλου. Ο στενός συνεργάτης του Αντώνη Κανάκη, κατηγορείται ότι δημοσίευσε πορνογραφικό υλικό πρώην συντρόφου του σε ιστοσελίδα χωρίς τη συγκατάθεσή της.

Η υπόθεση, που είναι σε δικαστική εκκρεμότητα από το 2018, ήρθε στο φως μέσω των κοινωνικών δικτύων. Λίγες ώρες αργότερα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος παύθηκε από την εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» με τον Αντώνη Κανάκη να δηλώνει σοκαρισμένος από την υπόθεση.

Οι χρήστες των κοινωνικών δικτύων αναρωτήθηκαν αν οι υπόλοιποι της παρέας του «Ράδιο Αρβύλα» γνώριζαν την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος λίγες ώρες μετά τον σάλο τοποθετήθηκε για πρώτη φορά. Με δήλωσή του παραδέχτηκε την πράξη του και δήλωσε μετανιωμένος. Παράλληλα σημείωσε ότι οι υπόλοιποι «Ράδιο Αρβύλα» δε γνώριζαν κάτι για την υπόθεση.

«Έκανα μια απαράδεκτη πράξη, εις βάρος ενός ανθρώπου που δεν με είχε βλάψει. Έκανα την πράξη αυτή υπό την επήρεια κακής συγκυρίας στη ζωή μου, χωρίς καμία πρόθεση να βλάψω, να προσβάλλω ή να ζημιώσω κανέναν. Ήταν μια τεράστια απερισκεψία, η χειρότερη που έχω κάνει ποτέ και αντιμετωπίζω τις συνέπειες. Το μετάνιωσα πικρά και ειλικρινά, μάλιστα δεν περνάει ούτε μια μέρα έως και σήμερα που να μην το μετανιώνω. Ζήτησα συγγνώμη από το εν λόγω πρόσωπο και επανόρθωσα εμπράκτως χωρίς να θεωρώ ότι η μεταμέλειά μου εκμηδενίζει την απαξία της πράξης μου.

Τώρα ζητώ συγγνώμη και δημοσίως. Επίσης, ζητώ συγγνώμη από τους φίλους-συναδέλφους μου στην εκπομπή που συμπαρουσιάζω, οι οποίοι δεν είχαν ιδέα για το ατόπημά μου αυτό, και τους έφερα σε πολύ δύσκολη θέση. Στο εξής απέχω από την εκπομπή θέλοντας να τους απαλλάξω από αυτή τη δύσκολη θέση. Μεταμελήθηκα ειλικρινά, και δεν μπορώ παρά να ζητήσω για άλλη μια φορά συγγνώμη από τα βάθη της καρδιάς μου από το πρόσωπο που προσέβαλα» σημείωσε στη δήλωσή του ο Στάθης Παναγιωτόπουλος.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.