«Δεν έχει καν αυτοκίνητο»: Τι λέει ο Πέτρος Κωστόπουλος για το σοβαρό τροχαίο της κόρης του

«Δεν έχει καν αυτοκίνητο»: Τι λέει ο Πέτρος Κωστόπουλος για το σοβαρό τροχαίο της κόρης του

Η αλήθεια για το σοβαρό τροχαίο της κόρης του.

Η είδηση για το τροχαίο που είχε στις ΗΠΑ η κόρη του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού, Aμαλία, προκάλεσε μεγάλη ανησυχία στον κύκλο του πρώην ζερυγαριού.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Espresso» η νεαρή κοπέλα ενεπλάκη σε τροχαίο όταν διερχόμενο όχημα παραβίασε το stop με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο όπου επέβαινε η Αμαλία Κωστοπούλου να στριφογυρίσει τρεις φορές.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά η νεαρή κοπέλα έκανε σοβαρό χειρουργείο ενώ υπήρχε και φόβος ότι δε θα μπορούσε να περπατήσει. Στο πλευρό της βρίσκεται από την πρώτη στιγμή η μητέρα της Τζένη Μπαλατσινού.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος έβαλε τέλος στην παραφιλολογία που κυκλοφορούσε ότι το αυτοκίνητο το οδηγούσε η κόρη του.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Petros Kostopoulos (@petroskostopoulos) στις

Όπως σημείωσε μάλιστα ο πρώην εκδότης η νεαρή κοπέλα δεν έχει δικό της αυτοκίνητο στις ΗΠΑ. Ο δημοσιογράφος Νίκος Γεωργιάδης μετέφερε το δικό του ρεπορτάζ αφού είχε μιλήσει με τον ίδιο. «Εμένα ο Πέτρος Κωστόπουλος μου είπε πως η Αμαλία έκανε μία ελαφριά εγχείρηση, ορθοπεδική. Αυτή τη στιγμή το παιδί είναι ήδη με πατερίτσες. Χθες περπάτησε πρώτη μέρα. Υπήρχε έντονη ανησυχία.

Δεν οδηγούσε η Αμαλία. Ήταν πέντε άτομα στο αυτοκίνητο, η Αμαλία ήταν στο πίσω κάθισμα και ένα άλλο αυτοκίνητο παραβίασε το stop. Η Αμαλία δεν έχει καν αυτοκίνητο. Σύμφωνα με τον Πέτρο Κωστόπουλο η Αμαλία είναι σε ένα ξενοδοχείο με τη μητέρα της και θα πάει σπίτι της μέχρι την Κυριακή. Είναι ήδη σε πολύ καλή διάθεση», σημείωσε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.