Αυτή είναι η πρώην σύντροφος που διέσυρε ο Παναγιωτόπουλος - Τα πρώτα της λόγια μετά τον σάλο (Vid)

«Ήμουν ανήλικη όταν ξεκινήσαμε να…»: Ακόμα μία πρώην σύντροφος του Παναγιωτόπουλου ετοιμάζει καταγγελία σε βάρος του (Vid)

Όσα είπε η 32χρονη σήμερα γυναίκα.

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο. Τη Δευτέρα ένας λογαριασμός στο instagram αποκάλυψε ότι ο πρώην στενός συνεργάτης του Αντώνη Κανάκη κατηγορείται ότι ανέβασε βίντεο με προσωπικές στιγμές του ίδιου και της πρώην συντρόφου του.

Το δικαστικό κομμάτι της υπόθεσης είναι σε εκκρεμότητα από το 2019. Λίγες ώρες μετά τη γνωστοποίηση της καταγγελίας, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος παύθηκε από τις εκπομπές «Ράδιο Αρβύλα» και «Βινύλιο» με τους άλλους τρεις παρουσιαστές να είναι εμφανώς μουδιασμένοι.

Όπως φαίνεται όμως οι αποκαλύψεις δε σταματούν εδώ.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» μία ακόμη πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου ετοιμάζεται να κάνει καταγγελία εις βάρος του και ξεκίνησε έρευνα στο σκοτεινό διαδίκτυο προκειμένου να διαπιστώσει αν οι προσωπικές της στιγμές με τον παρουσιαστή έχουν διαρρεύσει. Όπως αποκάλυψε μάλιστα η ίδια, ήταν ανήλικη όταν ξεκίνησε η ιστορία με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Η 32χρονη καταγγέλλουσα μιλώντας στην εκπομπή δήλωσε: «Ήμουν γύρω στα 17. Επικρατούσε αυτή η μόδα να στέλνεις μήνυμα και να σου βάζουν το αγαπημένο σου τραγούδι. Κάπως έτσι ξεκίνησε η ιστορία. Ο συγκεκριμένος βρήκε το τηλέφωνό μου μέσα από αυτά τα μηνύματα και με προσέγγισε λέγοντάς μου να πάω στα ραδιόφωνο μαζί με φίλους μου να δούμε πως γίνεται μια ραδιοφωνική εκπομπή κτλ. Αφού τελείωσα το Λύκειο η επαφή μου συνεχίστηκε με αυτόν τον άνθρωπο.

Είχαμε μια περιστασιακή σχέση. Ήμουν ενήλικη όταν αρχίσαμε να έχουμε ερωτικές επαφές. Δεν είχαμε σχέση. Δεν υπήρχε κάποιου είδους δέσμευση μεταξύ μας. Υπήρχαν περιστασιακές σχέσεις. Εν γνώσει μου υπήρχαν στιγμές με βιντεοσκοπημένο υλικό, ενημερώνοντας με ότι πρόκειται για δική του προσωπική χρήση. Από εκεί και πέρα οποιοδήποτε οπτικοακουστικό υλικό το οποίο είναι και για προσωπική χρήση αρχίζει και δίνεται σε δημόσια προβολή και κοινή θέα μιλάμε για άλλα πράγματα».

«Έχω έρθει σε επαφή με τον κύριο Σφακιανάκη ο οποίος με ενημέρωσε ότι ερευνά την υπόθεση. Έχω καταθέσει στον ίδιο όλη την ιστορία. Φοβόμουν κι εγώ η ίδια. Δεν ξέρω αν αυτό το υλικό επειδή έχει πολλά χρόνια που τραβήχτηκε εάν έχει δημοσιοποιηθεί κάπου σε κάποιο σάιτ. Θα ήθελα να το μάθω. Η υπόθεση βρίσκεται σε στάδιο έρευνας. Δεν γνωρίζω ακόμα αν υπάρχει κάτι. Δεν πίστευα ποτέ ότι αυτή η ιστορία θα φτάσει μέχρι εδώ. Μέχρι και πριν 2 μέρες ο άνθρωπος αυτός επικοινώνησε μαζί μου» απάντησε σε ερώτηση για το αν έχει πέσει στην αντίληψή της ότι προσωπικό της υλικό ήταν στο διαδίκτυο.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.