Επεισόδιο στις φυλακές Τρίπολης με τη σύζυγο του Πέτρου Φιλιππίδη

Αβάσταχτα τα χρέη Φιλιππίδη για την οικογένειά του | Κινδυνεύουν με πλειστηριασμούς

Σε πολύ άσχημη οικονομική κατάσταση η οικογένεια Φιλιππίδη.

Από τα τέλη του περασμένου Ιουλίου παραμένει στις φυλακές Τρίπολης ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος αυτή τη στιγμή καλείται να αντιμετωπίσει ακόμα ένα τεράστιο πρόβλημα: τα μη εξυπηρετούμενα δάνειά του στις τράπεζες.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Τάσου Τεργιάκη στο «Πρωινό», η οικονομική κατάσταση της οικογένειάς του είναι πολύ άσχημη, καθώς τα μεγάλα χρέη στις τράπεζες από επιχειρηματικά και επισκευαστικά δάνεια που είχε πάρει ο ηθοποιός και τα οποία μετά τη φυλάκισή του δεν πληρώνει κανείς, τους απειλούν τώρα με πλειστηριασμούς των ακινήτων τους.

«Υπάρχει ένα άλλο πρόβλημα εκτός από το παραπεμπτικό βούλευμα για δίκη για τρία κακουργήματα που ταλανίζει τον Πέτρο Φιλιππίδη και την οικογένειά του.Υπάρχει ένα τεράστιο χρέος, μια μεγάλη οφειλή σε τράπεζες. Πληροφορίες μου λένε ότι αγγίζει το 1 εκατομμύριο ευρώ, ένα ποσό που αφορά δάνεια επισκευαστικά κατοικιών και επιχειρηματικά. Στα δάνεια αυτά είναι εγγυητές κοντινά πρόσωπα του ηθοποιού και σκηνοθέτη. Με την προφυλάκισή του, τα όποια σχέδια υπήρχαν, θεατρικά, τηλεοπτικά και κινηματογραφικά έμειναν πίσω, με αποτέλεσμα να υπάρχει πρόβλημα με τις καταβολές των χρημάτων για τα δάνεια», είπε και συνέχισε ο δημοσιογράφος:

«Μου μεταφέρουν πως η οικονομική κατάσταση της οικογένειας είναι απελπιστική. Είναι υποθηκευμένα τα τρία γνωστά ακίνητα του Φιλιππίδη: η πατρική κατοικία του ηθοποιού στο χωριό Κουκλιοί στα Ιωάννινα, η μεζονέτα στο Ψυχικό και ένα εξοχικό σπίτι στο Βραχάτι. Τα δάνεια αυτά δεν εξυπηρετούνται. Ξέρω ότι η μεζονέτα στο Ψυχικό μία ή δύο φορές φορές έχει βγει σε πλειστηριασμό και το σταμάτησε η ίδια η οικογένεια».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.