Ανακοινώθηκε η πρεμιέρα του «Ράδιο Αρβύλα» - Οι ημέρες και η ώρα μετάδοσης

Αγωγή – καταπέλτης των «Ράδιο Αρβύλα» κατά Στάθη Παναγιωτόπουλου

Στρέφονται νομικά κατά του πρώην συνεργάτη τους.

Όταν έχεις δίπλα σου έναν άνθρωπο για 14 χρόνια και σου κρύβει κάτι που μπορεί να θέσει υπό αμφισβήτηση την ηθική σου ακεραιότητα, καταλαβαίνει κανείς πως η λέξη «προδοσία» είναι το λιγότερο που μπορεί να περιγράψει όσα βιώνουν τα τελευταία 24ωρα οι «Ράδιο Αρβύλα» και κυρίως ο Αντώνης Κανάκης εξαιτίας του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Αντώνης Κανάκης, Χρήστος Κιούσης και Γιάννης Σερβετάς έδειξαν από την πρώτη στιγμή σαστισμένοι με όλο αυτό που αφορά στον πρώην συνεργάτη τους, στήριξαν την γυναίκα που έκανε την καταγγελία εναντίον του, ήρθαν σε επικοινωνία μαζί της για να της εκφράσουν τη στήριξη και βοήθεια τους και γενικώς ξεκαθάρισαν με κάθε τρόπο ότι ήταν αμέτοχοι σε όλα αυτά που έκανε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος τα προηγούμενα χρόνια.

Παρόλο όμως που τόσο ο καθ΄ομολογίαν θύτης και το θύμα τόνισαν πως η τριάδα δε γνώριζε τίποτα για τη δράση του, πολύς κόσμος τους κατηγορεί και αφήνει υπόνοιες πως είχαν μια ιδέα για το ποιόν του συνεργάτη τους. Μεταξύ αυτών και μια γυναίκα που δούλεψε μέχρι το 2009 στην εκπομπή.

Ενώπιον αυτής της προσβολής που υφίστανται, οι τρεις συμπαρουσιαστές του «Ράδιο Αρβύλα» αποφάσισαν σύμφωνα με το OPEN να κινηθούν νομικά εναντίον του Παναγιωτόπουλου, προβαίνοντας σε αγωγή-μαμούθ ζητώντας αποκατάσταση της προσωπικής ζημιάς αλλά και της ηθικής βλάβης σε επαγγελματικό επίπεδο που υπέστησαν.

Αναμένεται η αντίδραση της άλλης πλευράς.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.