Η επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

Μετά τον Στάθη Παναγιωτόπουλο: Οι φωτό του ηθοποιού που καταγγέλεται για ακόμα χειρότερη πράξη

Οι λεπτομέρειες των νέων καταγγελιών.

Μετά τον Στάθη Παναγιωτόπουλο φαίνεται πως πο χώρος του θεάματος θα βρεθεί ξανά πολύ κοντά σε μία νέα περίπτωση σκανδάλου για εκβιασμό παντρεμένων αντρών από γνωστό ηθοποιό που τους απειλεί με φωτογραφικό υλικό που διαθέτει.

Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα», στην οποία ανέφερε μία περίεργη υπόθεση, για την οποία δεν έχει ακόμα επίσημα στοιχεία αλλά έχει βομβαρδιστεί από τηλεφωνήματα που αφορούν τον ηθοποιό που καταγγέλλεται.

«Χθες βράδυ βομβαρδίστηκα από τηλεφωνήματα για έναν άνθρωπο, που δεν τον ήξερα και που δεν είχε έρθει καν στο ΣΕΗ αυτή η υπόθεση. Θα παρακαλέσω για κάθε καταγγελία που έρχεται να μην με βομβαρδίζουν σαν να τα γνωρίζω όλα. Πραγματικά δεν ήξερα ούτε τον έναν άνθρωπο που καταγγέλλει, ούτε αυτόν που καταγγέλλεται. Θα βγει μια περίεργη καταγγελία. Δεν είναι και οι δύο ηθοποιοί, ο ένας είναι», δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΕΗ.

Ο Δημήτρης Μακαλιάς που βρίσκεται στο πάνελ της εκπομπή, πήρε το λόγο και συμπλήρωσε ότι γνωρίζει το όνομα του ηθοποιού και είχε μία επαφή μαζί του, συνιστώντας ψυχραιμία σε τέτοιες καταστάσεις:

Θέλω να ζητήσω λίγη ψυχραιμία, διακινούνται πάρα πολλά πράγματα. Επειδή εγώ είχα μια επαφή με τον άνθρωπο που αναφέρει ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος και θα κινηθεί νομικά ως οφείλει, είναι πολύ εύκολο πλέον τώρα να αρχίσει όλο αυτό να παίρνει χειμαρρώδη κατάσταση και να κατηγορούμε εύκολα ο ένας τον άλλον. Να ακολουθούμε τη σωστή οδό. Πρέπει να δείξουμε ψυχραιμία», δήλωσε ο ηθοποιός στο πρωινό του Open.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.