Έκτακτο: Συνελήφθη ο Στάθης Παναγιωτόπουλος

Έκτακτο: Συνελήφθη ο Στάθης Παναγιωτόπουλος

Τον αναζητούσαν από το πρωί της Τετάρτης.

Συνελήφθη ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, μερική ώρα πριν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μόνος του κατευθύνθηκε στα γραφεία της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στη βόρεια Ελλάδα προκειμένου να παραδοθεί.

Ο ίδιος αναζητούνταν στο πλαίσιο του αυτοφώρου μετά τη δεύτερη καταγγελία γυναίκας η οποία τον μήνυσε το βράδυ της Τρίτης στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος, κατηγορώντας τον πως εν αγνοία της ανήρτησε στο διαδίκτυο βίντεο προσωπικών τους στιγμών.

Πρόκειται για την κόρη φιλικού προσώπου του γνωστού ραδιοφωνικού παραγωγού, η οποία μετά την πρώτη καταγγελία εντόπισε στο διαδίκτυο και δικό της υλικό.

«Μιλάμε για συνολικά 9 βίντεο που ξέρουμε ότι είναι αναρτημένα στο διαδίκτυο. Εγώ εκπροσωπώ την κόρη φιλικού του ζευγαριού, που όταν είχαν επαφές και έγινε η καταγραφή των προσωπικών στιγμών τους, ήταν σε πολύ νεαρή ηλικία», είπε ο δικηγόρος της, Aπόστολος Λύτρας, μιλώντας στην τηλεόραση του ANT1 και συνέχισε:

«Αυτός ο τύπος έχει θέματα ψυχολογικής και ψυχιατρικής φύσεως και προβλήματα ανασφάλειας, διότι δεν μπορώ να κατανοήσω τον λόγο για να κάνει τέτοιες ενέργειες. Σε ό,τι αφορά στα θύματά του και την έλξη για εκείνον, προφανώς έχει παίξει ρόλο η τηλεόραση και η δημοσιότητα του. Έχει εκμεταλλευθεί αυτό που του προσφέρει η αναγνωρισιμότητα του για να συνάψει τις επαφές».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.