Η πρώτη ανάρτηση του Light αφότου αφέθηκε ελεύθερος - Τα πυρά στον δικηγόρο του (Pic)

Η πρώτη ανάρτηση του Light αφότου αφέθηκε ελεύθερος – Τα πυρά στον δικηγόρο του (Pic)

Τι αναφέρει ο γνωστός τράπερ.

Τα ξημερώματα της Τρίτης συνελήφθη ο τράπερ Light μετά από stories που ανέβασε στον λογαριασμό του στο instagram. Σε αυτά απεικονιζόταν να έχει στη ζώνη του όπλο που έφερε μάλιστα σφραγίδα της ελληνικής αστυνομίας.

Ο τράπερ απολογήθηκε και αφέθηκε ελεύθερος. Η δίκη του προγραμματίστηκε για τις 10 Ιανουαρίου. Ο τράπερ διώκεται σε βαθμό πλημμελήματος για παράνομη οπλοκατοχή, παράνομη οπλοφορία και παραβίαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Στην πρώτη του ανάρτηση μετά τη δίωξη που του ασκήθηκε, ο τράπερ γνωστοποίησε ότι σταμάτησε τη συνεργασία με τον δικηγόρο του Γιώργο Μακρή.

Ο λόγος ήταν η «εμπλοκή του στην υπόθεση της νεο-ναζιστικής οργάνωσης COMBAT-18». Όπως αναφέρει ο τράπερ στην ανάρτησή του, είχε πλήρη άγνοια για τη συμμετοχή του δικηγόρου του στην οργάνωση και ξεκαθαρίζει πως έρχεται σε άμεση αντίθεση με τις αξίες του και τα «πιστεύω» του ως ανθρώπου και ως γιου μετανάστη.

«Όσον αφορά στην υπόθεση στην οποία εμπλέκομαι και απασχολεί τη δικαιοσύνη και τα ΜΜΕ τις τελευταίες ημέρες, θα κάνω δημόσιες δηλώσεις όταν κριθεί σκόπιμο από τη νέα μου νομική ομάδα. Όσον αφορά τον κ. Γιώργο Μακρή που εως τώρα είχε αναλάβει τη νομική υπεράσπιση μου, σήμερα στις 30/12/21 επιθυμώ να κάνω γνωστό πως διακόπτω τη συνεργασία μου μαζί του. Η εμπλοκή του στην υπόθεση της νεο-ναζιστικής οργάνωσης COMBAT-18 (για την οποία ως χθες το βράδυ είχα πλήρη άγνοια) έρχεται σε άμεση αντίθεση με τις δικές μου αξίες και τα “πιστεύω” μου ως άνθρωπο αλλά και ως γιο μετανάστη. Έχω αποδείξει στο παρελθόν με τη στάση αλλά και με τις πράξεις μου ότι είμαι ενάντια σε οποιαδήποτε φασιστική ιδεολογία» αναφέρει στην ανάρτησή του ο Light.

Η πρώτη ανάρτηση του Light αφότου αφέθηκε ελεύθερος - Τα πυρά στον δικηγόρο του (Pic)

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.